Έλαβα το παρακάτω μήνυμα

Theotokatos Konstantinos

AVClub Enthusiast
19 June 2006
891
ΜΑΡΟΥΣΙ
Έλαβα το παρακάτω μήνυμα με e-mail

WWW.PARISHILTON.GR Σας γνωστοποιούμε ότι η νέα Μαίριλυν Μονρόε της Αμερικής Paris Hilton,
μαζί με τον Εθνικό Σταρ της Ελλαδος, Ανδρέα Ευαγγελόπουλο,
κάνουν μια πολύ μεγάλη προσπάθεια για την διάδοση τον σκυλιών chihuahua,
H Paris Hilton είναι φίλη του Εθνικού Σταρ της Ελλάδος Ανδρέα Ευαγγελόπουλου και αν θέλετε να αγοράσετε ένα σκυλί Chihuahua σπάνιο ο Εθνικός σταρ και η Paris και όλο το Hollywood τον προτιμούν να αγοράζουν σκυλιά Chihuahua.
Όλα αυτα μπορείτε να τα δείτε στις σελίδες
www.parishilton.gr και www.nationalstar.gr

[FONT=&quot]Αυτός πως δεν κατέβηκε στις εκλογές :flipout::flipout::flipout:
[/FONT]

Last edited:
Ο "εθνικός στάρ" :slapface: Ανδρέας Ευαγγελόπουλος και η διεθνής πορνοστάρ :damnyou: Πάρις Χίλτον...

:violent-smiley-030: Δουλειά δεν είχε ο διάολος, μαμούσε τα παιδιά του!!!:violent-smiley-030:

PETRAN said:
Ο "εθνικός στάρ" :slapface: Ανδρέας Ευαγγελόπουλος και η διεθνής πορνοστάρ :damnyou: Πάρις Χίλτον...

:violent-smiley-030: Δουλειά δεν είχε ο διάολος, μαμούσε τα παιδιά του!!!:violent-smiley-030:

Ντροπή που είναι η ευαισθησία σου ως προς τα ζώα?
:flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout:
Πάντως το site έχει εκπληκτική ανάλυση στις φωτογραφίες της Παρις και του Εθνικού Στάρ ( ήμαρτον!!! τι λέω )

Eki_65 said:
Ντροπή που είναι η ευαισθησία σου ως προς τα ζώα?
:flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

Μα γιατί το λες αυτό?
Αφου τους αναγνωρίζω!!

Είπα:
Ο "εθνικός στάρ" και η "διεθνής πορνοστάρ"...:slapface:

Δεν είναι κι αυτό ένδειξη ευαισθησίας προς τα ζώα...:flipout: :flipout: :flipout:

Παιδιά επειδή το σαιτ το ξέρω από παλιά, όλα τα λεφτά είναι το τραγουδάκι Τσιουάουα. Κατεβάστε το και βάλτε για ήχο κλήσης!!!!

Μου είχε λείψει αυτή η ψυχεδέλεια!!

Η λεπτομέρεια που σκοτώνει:
Παρατηρήστε κάτω-κάτω, ο δείκτης επισκεψiμότητας: το site έχει δεχτεί πάνω από 2.000.000 επισκέψεις!!!!
Νομίζω ξεπερνάει κάθε άλλο ελληνικό site σε επισκεψiμότητα!
Βέβαια, θα μου πεις, φυσικό είναι αφού το επισκέπτονται και από το Hollywood!!!
:flipout: :flipout: :flipout:

Last edited:
Ό,τι που προλαβαίνετε!!!

Ο Εθνικός Στάρ της Ελλάδας, Ανδρέας Ευαγγελόπουλος πρωτοπορεί και πάλι και διοργανώνει το πρώτο πάρτυ σε ολόκληρη την Ελλάδα για τσιουάουα (chihuahua) σκύλους. Το πάρτυ πραγματοποιείτε στις 17 Οκτωβρίου 2006, για να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα γεννέθλια των υπέροχων τσιουάουα (chihuahua) σκυλιών του Εθνικού Στάρ, Ανδρέα Ευαγγελόπουλου, Ραλλού (Rallou) και της αδελφής της Σίσσυς, στο κατάστημα Αίγλη στο Μαρούσι, στην οδό Περικλέους 2 στον 3ο όροφο.

Να είστε όλοι εκεί !!!

party_pop.jpg

Ισα που προλαβαίνουμε θέση! Ευτυχώς έχω αρκετή ξηρά τροφή στο σπίτι για τα λυκόσκυλα, πού να τρέχω για δώρα τέτοια ώρα...

Να ζήσεις Συσσούλα και χρόνια πολλά...

Ευχαριστώ πρώτον τη φίλη μου και διεθνή σταρ Πάρις Χίλτον (Paris Hilton) και δεύτερον τους φίλους μου Αμερικανούς, για τη τεράστια αναγνώριση της πατρίδος μου Ελλάδας, του δικού μου ονόματος σαν δημόσιο πρόσωπο, για τη προσπάθεια μου, ως προς την διάδοση των τσιουάουα (Chihuahua) σε όλο τον κόσμο. Σας ευχαριστώ και είμαι στο πλευρό της Αμερικής ευελπιστώντας σε μία διεθνή καριέρα

Κλεμμένοοοοοοο...

Λοιπόν... πώς ήταν?

Φαντάζομαι πήγατε όλοι! Δυστυχώς εγώ δεν τα κατάφερα για σοβαρό λόγο, αλλά ελπίζω να μη με παρεξήγησαν η Ραλλού και η Σίσση, ούτε ο μπαμπάς τους και η νονά τους!

Τί ώρα θα αναμεταδοθεί και σε ποιό κανάλι? Να το δω από μακρυά, έστω...

Να τα εκατοστήσουν!

Τα φώτα, το χρώμα, ο ήχος...
η μουσική, οι άνθρωποι, το πλήθος...
Πουθενά αλλού δεν θέλω, νά'μαι...
Έλα να παίξεις μαζί μου,
ΠΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τα φώτα, το χρώμα, ο ήχος...
Η μουσική, οι άνθρωποι, το πλήθος...
Τίποτα άλλο, δεν θέλω να κάνω, ΕΓΩ!!!!!!
Θέλω να γδυθώ, μαζί σου, να την βρώ...

I want to get naked with you...
Θέλω να γδυθώ, μαζί σου να την βρώ!!!!

Ο άνθρωπος είναι μεγάααααλος "παπάς"....

Αν αφήσετε στην δεύτερη σελίδα να φορτώσει το τραγουδάκι, θα απολαύσετε τις φωνητικές ικανότητες του εθνικού μας στάρ...
Θαυμάστε τον!!
:flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: