Ελατο φυτρωσε σε πνευμονα ασθενη!!!

stavrosz

Supreme Member
4 November 2007
3,012
Αθηνα
Έλατο «φύτρωσε μέσα στους πνεύμονες ασθενή»
1005536_b.jpg

Μόσχα

Όταν ο 28χρονος Ρώσος Αρτιομ Σιντόρκιν κατέφυγε στο νοσοκομείο με πόνους στο στήθος και αιμοπτύσεις, οι γιατροί έμειναν εμβρόντητοι με αυτό που ανακάλυψαν.
Οι ακτινογραφίες έδειχναν κάτι που έμοιαζε με όγκο και ο Σιντόρκιν μπήκε αμέσως στο χειρουργείο. Εκεί, όμως, οι γιατροί ανακάλυψαν ένα έλατο ύψους 5 εκατοστών να αναπτύσσεται μέσα στους πνεύμονες του νεαρού.
«Όταν έκανα την τομή είδα βελόνες δέντρου, οπότε έμεινα έκπληκτος, εμβρόντητος, σκέφτηκα «τι μπορεί να είναι αυτό;» δήλωσε στο Reuters ο χειρουργός Βλαντιμίρ Καμάσεφ.
Οι γιατροί αποφεύγουν να διατυπώσουν υποθέσεις για το αλλόκοτο περιστατικό, ο ασθενής όμως υποψιάζεται ότι είχε εισπνεύσει σπόρους έλατου.
Όμως η βοτανολόγος Όλγκα Μπαράνοβα παραμένει δύσπιστη: «Είναι απολύτως αδύνατο για ένα πράσινο φυτό να φυτρώσει από σπόρο μέσα στο ανθρώπινο σώμα. Για να φυτρώσει ένα φυτό απαιτούνται πολλές προϋποθέσεις -φως, κατ' αρχήν, καθώς και υγρασία και συγκεκριμένες θερμοκρασίες» είπε.
Ο άτυχοα Σιντόρκιν αναρρώνει τώρα στο σπίτι του, ενώ το έλατο-παράσιτο εξετάζεται στο εργαστήριο.

Για να φυτρώσει ένα φυτό απαιτούνται πολλές προϋποθέσεις -φως, κατ' αρχήν,

Eγώ εκεί κόλλησα απ'την αρχή... πραγματικά είναι αδύνατον σύμφωνα με όσα ξέρουμε... Μήπως είναι κάτι που απλά μοιάζει με έλατο?

Απάντηση: Re: Ελατο φυτρωσε σε πνευμονα ασθενη!!!

Eγώ εκεί κόλλησα απ'την αρχή... πραγματικά είναι αδύνατον σύμφωνα με όσα ξέρουμε... Μήπως είναι κάτι που απλά μοιάζει με έλατο?

Nαι.......εμένα για πεύκο μου μοιάζει!!!
Οτι και να ναι πάντως..καλό δεν είναι..νομίζω

καρκίνος βαζέλας .

ΠΡΕΠΕΙ νάνε απόλυτη ΜΟΥΦΑ !!!
Κάτι σαν τα δάκρυα διαμάντια , η το άντρα από τις Φιλιππίνες που γκαστρώθηκε ..

Last edited:
:bike: ο εντ νομιζω υπάρχει, ένας ανθρωπος με ακρα ριζες δεντρου..

το διαβασα προσφατα