ΕΛΕΟΣ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΤΕ ΜΕΚ

Αλλη αισθηση ομως ειναι να βλεπεις σε 46" η σε 50" αντι σε 42" , εκτος και αν δεν μετραει η εικονα αλλα τα λαμπακια...-bye-

Καλά, οι αλήθεια είναι ότι είναι τελικά εντελώς προσωπικό... Σαφώς σε θέαση ταινιών θες όσο μεγαλύτερη οθόνη μπορεί να έχει κανείς, αλλά παίζει ρόλο και η απόσταση θέασης, καθώς και η ποιότητα της εικόνας. Από τα 3 μέτρα, εγώ θα προτιμούσα σαφώς να δω ταινία σε μια κούρο 42", από μια toshiba 47"...
Μιλάμε για πόση διαφορά, 3 εκατοστά σε πλάτος/ύψος; Είναι τόσο σημαντική διαφορά τα 3 εκατοστά;
Από την άλλη, το ambilight είναι επίσης κάτι που σε μερικούς αρέσει και σε άλλους όχι. Εγώ είμαι κάπου στην μέση. Δεν το χρησιμοποιώ σε καθημερινή θέαση, παρά μόνο αν έχω μια καλή ταινία. Αλλά "τα λαμπάκια" από πίσω είναι όσο είναι και ο τοίχος :a0210: Πολύ περισσότερο από 5 παραπάνω εκατοστά.

Πάντως, θα μου μείνει αξέχαστη η στιγμή που ο Will Smith έψαχνε με τον φακό στο σκοτεινό κτήριο. Ήταν απίστευτο πως το φως του φακού εκτεινόταν σε όλο τον τοίχο. Λες και πραγματικά και ο ήρωας έψαχνε μέσα στο δωμάτιο! Βέβαια, εξαρτάται και από την ταινία...
Εντάξει, δεν είναι εικόνα, αλλά πιάνει ολόκληρο τον τοίχο...

Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ τους προβολείς καθόλου. Η εικόνα τους μου φαίνεται "ξεπλυμένη". Θα προτιμούσα μια κούρο 50άρα, που να καίει όσο μια LCD και να έχει ambilight. Από την άλλη, ξέρω ότι η εγκεφαλική μου βλάβη είναι μη αναστρέψιμη :flipout: :flipout:
Είμαι ξεκάθαρα για δέσιμο και κατευθείαν στο τρελάδικο :flipout:

Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ τους προβολείς καθόλου. Η εικόνα τους μου φαίνεται "ξεπλυμένη". Θα προτιμούσα μια κούρο 50άρα, που να καίει όσο μια LCD και να έχει ambilight. Από την άλλη, ξέρω ότι η εγκεφαλική μου βλάβη είναι μη αναστρέψιμη :flipout: :flipout:
Είμαι ξεκάθαρα για δέσιμο και κατευθείαν στο τρελάδικο :flipout:

Κλείσε μου μια θέση και εμένα γιατί συμφωνώ 100% με ΤΗΝ τηλεόραση που περιέγραψες!!!-bye-:grinning-smiley-043

Καλά, οι αλήθεια είναι ότι είναι τελικά εντελώς προσωπικό... Σαφώς σε θέαση ταινιών θες όσο μεγαλύτερη οθόνη μπορεί να έχει κανείς, αλλά παίζει ρόλο και η απόσταση θέασης, καθώς και η ποιότητα της εικόνας. Από τα 3 μέτρα, εγώ θα προτιμούσα σαφώς να δω ταινία σε μια κούρο 42", από μια toshiba 47"...
Μιλάμε για πόση διαφορά, 3 εκατοστά σε πλάτος/ύψος; Είναι τόσο σημαντική διαφορά τα 3 εκατοστά;

Δεν ειναι τοσο μικρη η διαφορα μιλαμε για διαφορα στην διαγωνιο 4.5" (γιατι οι τηλεορασεις 42" ειναι στην πραγματικοτητα 41.5") ασε που με τις μαυρες μπαρες πανω κατω στις ταινιες αμφιβαλω αν μενουν πανω 37-38" στην πραγματικοτητα.

Εγω παντως θα προτιμουσα να βλεπω σε 47αρα LG7000 παρα σε 42αρα Philips 9703, ετσι και αλλιως η διαφορα στην εικονα μεταξυ των δυο ειναι μικρη για να προτιμησει κανεις την μικροτερη τηλεοραση.