Αλλη αισθηση ομως ειναι να βλεπεις σε 46" η σε 50" αντι σε 42" , εκτος και αν δεν μετραει η εικονα αλλα τα λαμπακια...![]()
Καλά, οι αλήθεια είναι ότι είναι τελικά εντελώς προσωπικό... Σαφώς σε θέαση ταινιών θες όσο μεγαλύτερη οθόνη μπορεί να έχει κανείς, αλλά παίζει ρόλο και η απόσταση θέασης, καθώς και η ποιότητα της εικόνας. Από τα 3 μέτρα, εγώ θα προτιμούσα σαφώς να δω ταινία σε μια κούρο 42", από μια toshiba 47"...
Μιλάμε για πόση διαφορά, 3 εκατοστά σε πλάτος/ύψος; Είναι τόσο σημαντική διαφορά τα 3 εκατοστά;
Από την άλλη, το ambilight είναι επίσης κάτι που σε μερικούς αρέσει και σε άλλους όχι. Εγώ είμαι κάπου στην μέση. Δεν το χρησιμοποιώ σε καθημερινή θέαση, παρά μόνο αν έχω μια καλή ταινία. Αλλά "τα λαμπάκια" από πίσω είναι όσο είναι και ο τοίχος :a0210: Πολύ περισσότερο από 5 παραπάνω εκατοστά.
Πάντως, θα μου μείνει αξέχαστη η στιγμή που ο Will Smith έψαχνε με τον φακό στο σκοτεινό κτήριο. Ήταν απίστευτο πως το φως του φακού εκτεινόταν σε όλο τον τοίχο. Λες και πραγματικά και ο ήρωας έψαχνε μέσα στο δωμάτιο! Βέβαια, εξαρτάται και από την ταινία...
Εντάξει, δεν είναι εικόνα, αλλά πιάνει ολόκληρο τον τοίχο...