Ελεύθερη πτώση iPhone

Simos.I

Moderator
Staff member
17 June 2006
28,606
Land of Dystopia
Έφυγε χθες από τα χέρια μαις φίλης και δυστυχώς ανάβει αφήνοντας μόνο ένα λευκό χρώμα πάνω στην οθόνη, με δυσκολία πήρε όσες φωτό είχε μέσα.
Στην σύνδεση με φορητό με τα ΧΡ, αναγνωρίστηκε η συσκευή χωρίς όμως καμία περαιτέρω κίνηση από το τηλέφωνο.

Μπορεί να σωθεί και εάν ναί, που θα μπορούσε να απευθυνθεί.:ernaehrung004:

Φίλε μου,

Αναφέρεις πως το σύνδεσε η φίλη σου με Η/Υ και πήρε φωτογραφίες, σωστά;
Επομένως κατά πάσα πιθανότητα λειτουργούν τα πάντα πλην της οθόνης.
Έτσι κι αλλιώς, η οθόνη είναι το πιο ευαίσθητο πράγμα σε τέτοιες συσκευές (συν ο σκληρός δίσκος σε περίπτωση που έχουν μηχανικό - το iPhone δεν έχει) Άρα στο service καλό είναι να γνωρίζει ότι μάλλον πάει για αλλαγή οθόνης.
Ελπίζω να βοήθησα... Ενημέρωσέ μας για νέα! -bye-

Με ένα σχετικά μικρό ποσό 150 ευρώ -περίπου- σου κάνουν πλήρη αντικατάσταση!!!

(Φίλος μου του έριξε καφέ επίτηδες και το αντικατέστησε με καινούριο)

:smile:

Re: Απάντηση: Ελεύθερη πτώση iPhone

Με ένα σχετικά μικρό ποσό 150 ευρώ -περίπου- σου κάνουν πλήρη αντικατάσταση!!!

(Φίλος μου του έριξε καφέ επίτηδες και το αντικατέστησε με καινούριο)

:smile:

έλα ντέ?:ernaehrung004:

:rolleyes:..

Εάν το iphone σου είναι εντός εγγύησης το πας στην vodafone και τους λες το πρόβλημά που έχεις και ότι θες αντικατάσταση συσκευής με νέα.

Το extra ποσό που θα πληρώσεις είναι γύρω στα 150 ευρώ!! (Το ρωτάς (στην vodafone) βέβαια για να είσαι και ποιό σίγουρος ότι θα γίνει).

Επειδή και μένα με καίει το θέμα (έχω ανήξει και νήμα περι τούτου) , για μια αντικατάσταση του touch pad (η οθόνη απο κάτω δουλεύει κανονικά) πήγα στον Γερμανό και μου ζητάν 215 ευρώ . Τίποτα περι αντικατάστασης. Επίσης το έχω γύρω στους 5 μήνες και μου είπαν ότι δεν έχει εγγύηση.

Εμένα η vodafone ενα iphone που έστειλα εκτός εγγύησης με λευκη οθόνη, μου το αντικαθιστά με 163 + ΦΠΑ .
Διαπίστωσαν στο σέρβις υγρασία στην πλακέτα και δεν γίνοταν επισκευή.