Ελέυθερο είναι το CANAL+ HD στον Astra 19.2E, στην 12012V

greekgreek

Supreme Member
29 June 2008
6,358
Γιαννιτσά
canalplus_hd_es.jpg

Ελεύθερο είναι το CANAL+ HD στον Astra 19.2E, στην συχνότητα 12012V DVB-S2 (8PSK) - 27500 2/3.
Την είδηση την είδα στο kingofsat ,το οποίο γράφει και για το Canal+ Décalé HD στην ίδια συχνότητα.
Στον έλεγχο που έκανα,σε εμένα είναι ελεύθερο μόνο το CANAL+ HD.

Πηγή:kingofsat.net

Για σιγουρευτείτε οτι δεν ειναι θέμα ώρας, γιατι το επίγειο Canal+ στην Γαλλία εκπέμπει ελεύθερα για κανα δίωρο απόγευμα προς βραδάκι και το ίδιο γίνεται και στην SD δορυφορική εκδοχή του Canal+ (ίσως αποφάσισαν να αφήνουν ελεύθερη για το ίδιο ωράριο και την hd εκδοχή...)

Re: Απάντηση: Ελέυθερο είναι το CANAL+ HD στον Astra 19.2E, στην 12012V

Κάποιοι φίλοι μου λένε, σε άλλο φόρουμ, ότι είναι ακόμα ανοικτά.
Θα το δω πιο ύστερα.

Αφού σας ειπα οτι το επίγειο και το sd δορυφορικό Canal+ εκπέμπουν μόνιμα ανοιχτά για κανα δίωρο απόγευμα με βραδάκι, πιστεύω ότι για δικούς τους λόγους κάνουν το ίδιο και σε κάποιες hd εκδοχες. (Στην βραδινή ταινία θα ειναι κλειστά πιστεύω)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ελέυθερο είναι το CANAL+ HD στον Astra 19.2E, στην 12012V

Αφού σας ειπα οτι το επίγειο και το sd δορυφορικό Canal+ εκπέμπουν μόνιμα ανοιχτά για κανα δίωρο απόγευμα με βραδάκι, πιστεύω ότι για δικούς τους λόγους κάνουν το ίδιο και σε κάποιες hd εκδοχες. (Στην βραδινή ταινία θα ειναι κλειστά πιστεύω)
Έχεις δίκιο ,ότι είπες ότι είναι ανοικτά "κανα δίωρο απόγευμα με βραδάκι".
Διάβασα κάπου ,ότι κάποιοι έλεγαν ότι παρέμειναν συνέχεια ανοικτά και την επόμενη μέρα.
Εγώ που κοίταξα προχτες και χτες το βραδυ ήταν κλειστά.