Ελλάδα σήμερα....

saitisgr

Banned
19 December 2006
1,513
Δυστυχώς εδώ
Χαρδαβέλας τώρα!!!-Κύπρος!!!!-Πολιτιστική ολυμπιάδα.......ξεχασμένοι αγωνιστές του τότε.... στην ένδοξη Κύπρο..
που θυμηθήκαμε σήμερα...

Ζαχόπουλους και αγωνιστές του τώρα .....χρηματιστήριο,...ομόλογα διαπλοκή κλπ ...
που ξεχάσαμαι ....σήμερα.....

γιά μιά πιό ένδοξη Ελλάδα ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ.....????

ή για μιά Ελλάδα του Keep walking .....
J. Walker...???

Ελλάδα????σήμερα???
Ασφαλιστικό????ακρίβεια????ανασφάλεια????ανεργεία????υγεία??παιδεία???
και όλους μας να έχουμαι σταματήσει να σκεφτόμαστε......
Τι είναι η πατρίδα μας???
μάλλον όλοι εμείς....
και είμαστε άξιοι της τύχης μας...
Καληνύχτα...

Τουλάχιστον αυτοί φίλε Βασίλη έχουν και παιδεία, και υγεία, και μισθούς και συντάξεις και...και...και...

Στο νότο είναι χάλια.

Πάντου είναι άσχημα. Απλώς εκεί δεν κινδυνεύει να πεθάνει κάποιος επειδή υπάρχει γραφειοκρατία ή επειδή δεν μπορεί να λαδώσει έναν γιατρό και τόσα άλλα...

Όσο θα χειροκροτάμε, τόσο θα μπαίνουμε στο βούρκο.
Τι άλλο θέλουμε να γίνει δηλ?
Θα βγουν μεθαύριο και θα πουλήσουνε ελπίδα, φρέσκια και καλογυαλισμένη. Η καμπούρα αντέχει για πολλά ακόμα, τέτοιο χάλι έχουμε.

p.s. να μάθουμε να μην γελάμε με ηλίθια αστεία. Η πρώτη καλή αρχή...

πώς κάνετε έτσι ρε παιδιά;
το πολύ πολύ, στις άλλες εκλογές, να τους ξαναψηφίσουμε ...

παιδες μη γελιεστε .......

παλι ολοι εμεις σαν υπνωτισμενοι θα παμε στην καλπη και θα βγαλουμε κυβερνηση τους ιδιους ......

........αντε εστω τους προηγουμενους για αλλαγη στο χρωμα .............

μετα .......... θα αρχησουμε τις απεργειες τις πορειες τις φωνες τις διαμαρτυριες τυπου: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ! ΑΝΤΙΛΑΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ...........

.........και τα ιδια και τουμπαλιν ταναπαλιν.....

Την αξίζουμε ρε παιδιά τόση γκρίνια και μιζέρια?
Ελίμαι 45 χρονών και θυμάμαι από πάντα τα ίδια. Οτι διαλυόμαστε καταρρέουμε κλπ. Εντούτοις η Ελλάδα ζει και βασιλεύει.
Λίγη αισιοδοξία δε βλάπτει ποτέ.

Μου στέρεψε η αισιοδοξία μου φίλε μου όταν είδα ξαδελφο μου με 2 πτυχία και master να κάνει διανομή φυλλαδίων...

Απάντηση: Re: Ελλάδα σήμερα....

Ελίμαι 45 χρονών και θυμάμαι από πάντα τα ίδια. Οτι διαλυόμαστε καταρρέουμε κλπ. Εντούτοις η Ελλάδα ζει και βασιλεύει.

μα γελαμε !!!

ξερεις τι γελιο ριχνω εγω οταν βλεπω ολους αυτους που κλαινε (και εγω μεσα ... ) τα χαλια της Ελληνικης κοινωνιας ,οικονομιας κτλ..... ;;;;

το δις εξαμαρτην το εχουμε κανει πολλακις εξαμαρτην !!!!!
και απλα γελαμε με την επιλογη μας....

Παιδιά έχετε υπ 'οψιν σας τι γίνεται στους Ο.Τ.Α (Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης);
Τα πλέον άσχετα άτομα σε θέσεις κλειδιά.
Αντε μην ανοίξω το στόμα μου και ^^$^^*)*&%^&%#$#@!!!!

Όσο θα χειροκροτάμε, τόσο θα μπαίνουμε στο βούρκο.
Τι άλλο θέλουμε να γίνει δηλ?
Θα βγουν μεθαύριο και θα πουλήσουνε ελπίδα, φρέσκια και καλογυαλισμένη. Η καμπούρα αντέχει για πολλά ακόμα, τέτοιο χάλι έχουμε.

p.s. να μάθουμε να μην γελάμε με ηλίθια αστεία. Η πρώτη καλή αρχή...

Πες τα, Κώστα μου! :SFGSFGSF:

Εφαρμόστε κυρίως το υστερόγραφο, είναι πράγματι καλή αρχή...

Re: Απάντηση: Ελλάδα σήμερα....

Μου στέρεψε η αισιοδοξία μου φίλε μου όταν είδα ξαδελφο μου με 2 πτυχία και master να κάνει διανομή φυλλαδίων...

μην το παρεις προσωπικα αλλα ξερεις στην ελλαδα τι ισχυει?
παρα πολλοι ειναι τοσο κομπλεξικοι που μολις παρουν πτυχιο και κανουν και το μεταπτυχιακο θελουν κατευθειαν να βρουν δουλεια
general manager η αντε commercial στην χειροτερη
κανενας δεν καταδεχεται να ξεκινησει λιγο πιο χαμηλα με αποτελεσμα να περνανε και τα χρονια ψαχνοντας την ιδανικη δουλεια για αυτο που σπουδασες και μετα να εισαι μεγαλος και χωρις προυπηρεσια αρα και ακαταλληλος για την αγορα

Ενώ η Γαλλία έχει τον Σαρκοζί :flipout: η Ιταλία τον Μπερλουσκόνι :flipout::flipout: οι ΗΠΑ τον Θάμνο :flipout::flipout::flipout:........
έστω και καθυστερημένα να απαντησω????
ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ Γιωρίκα και τον Κωστίκα!!!!!
αν αυτό δέν είναι ΚΑΤΑΝΤΙΑ ??????
ΤΙ???ΕΊΝΑΙ

Συμφωνώ αλλά ..άλλο η αισιαδοξία και άλλο το να μην καταλαβείνεις που βρίσκεσαι.
Γιά πές μου κάτι?????που βλέπεις ότι η Ελλάδα ζεί και βασιλεύει????
Στην Πρόοδο σαν χώρα???στις επενδύσεις??στην ανάπτυξη???στην υγεία???στην παιδεία????στούς μισθούς????στις συντάξεις????

Οι μόνοι αισιόδοξοι στον χώρο πού έτυχε να ζούμε και ονομάζουμαι Ελλάδα
θα πρέπει να είναι οι εκάστοτε κυβερνώντες και οι πέριξ αυτών

Οσο για την αισιοδοξία που αναφέρεις...
αισιοδοξία δεν είναι το να σου έχουν πετάξεις ένα επιπλέον κόκαλο...όπως εσύ πιστεύεις ....στα 45..
αλλά το να ζείς σαν σκύλος...με αξιοπρέπεια...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ελλάδα σήμερα....

μην το παρεις προσωπικα αλλα ξερεις στην ελλαδα τι ισχυει?
παρα πολλοι ειναι τοσο κομπλεξικοι που μολις παρουν πτυχιο και κανουν και το μεταπτυχιακο θελουν κατευθειαν να βρουν δουλεια
general manager η αντε commercial στην χειροτερη
κανενας δεν καταδεχεται να ξεκινησει λιγο πιο χαμηλα με αποτελεσμα να περνανε και τα χρονια ψαχνοντας την ιδανικη δουλεια για αυτο που σπουδασες και μετα να εισαι μεγαλος και χωρις προυπηρεσια αρα και ακαταλληλος για την αγορα

Φυσικά και ισχύει και αυτό.
Υπάρχουν όμως άτομα που ψάχνοντας να βρούν μια καλή δουλειά, κάνουν διάφορες άλλες...και ψάχνουν...και ψάχνουν...

παιδες μη γελιεστε .......

παλι ολοι εμεις σαν υπνωτισμενοι θα παμε στην καλπη και θα βγαλουμε κυβερνηση τους ιδιους ......

........αντε εστω τους προηγουμενους για αλλαγη στο χρωμα .............

μετα .......... θα αρχησουμε τις απεργειες τις πορειες τις φωνες τις διαμαρτυριες τυπου: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ! ΑΝΤΙΛΑΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ...........

.........και τα ιδια και τουμπαλιν ταναπαλιν.....

Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε την κάπα του αλλιώς...

Καλά να πάθουμε.....