S Saved New member 8 November 2017 20 7 February 2018 #1 Καλυσπερα παιδια. Να ρωτησω,υπαρχει κανενας Ελληνας που να φτιαχνει προενιχυτες? Εχω ενα σχεδιαγραμα με ενα κικλωμα,αλλα θελω να προσθεσω και ενα crossoverακι μεσα. Η εστω τιποτα σε DSP και να το ρυθμιζω ως crossover εγω? Ευχαριστω
Καλυσπερα παιδια. Να ρωτησω,υπαρχει κανενας Ελληνας που να φτιαχνει προενιχυτες? Εχω ενα σχεδιαγραμα με ενα κικλωμα,αλλα θελω να προσθεσω και ενα crossoverακι μεσα. Η εστω τιποτα σε DSP και να το ρυθμιζω ως crossover εγω? Ευχαριστω
leo1964 AVClub Fanatic 12 May 2010 10,381 Νησί των Φαιάκων 8 February 2018 #2 Πολλοί,πάρα πολλοί Αθήνα βρίσκεσαι;
S Saved New member 8 November 2017 20 8 February 2018 #3 Re: Απάντηση: Ελληνας κατασκευαστης προενισχυτων Πτολεμαιδα ειμαι.Αλλα η απισταση δεν νομιζω να ειναι προβλημα. Μπορεις να μου δωσεις τηλεφωνα η ιστοσελιδες; Ευχαριστω.
Re: Απάντηση: Ελληνας κατασκευαστης προενισχυτων Πτολεμαιδα ειμαι.Αλλα η απισταση δεν νομιζω να ειναι προβλημα. Μπορεις να μου δωσεις τηλεφωνα η ιστοσελιδες; Ευχαριστω.