Ελληνικά και Dream Elite BH 1.3.3 OE1.6 DM8000 Multiboot

Pritanis

Established Member
2 December 2007
131
Το εγκατέστησα χθες στη Flash και στην CF έβαλα Gemini 5.1
Εγκατέστησα τα Settings του souzakias -bye-

Το πρόβλημα μου είναι ότι το BH 1.3.3Β δεν έχει Ελληνικά, ή τουλάχιστον δεν κατάφερα να τα ενεργοποιήσω εγώ. :bigcry:

Κάποια λύση από τους έμπειρους ?

Προσπαθώ να το περάσω το αρχείο greek_locale_code_vme_v5.1.tar.gz με telnet κάνοντας copy - paste την εντολή όπως ακριβώς αναγράφεται στη γραμμή που δίνεται στο post #10 του thread. Αποτέλεσμα:

Στο Panel του telnet δείχνει σα να εγκαθίσταται, όμως:
1. Δεν ενεργοποιούνται ούτε φαίνονται διαθέσιμα τα ελληνικά στην επιλογή Languages.
2. Στο folder temp παραμένει το rar αρχείο σα να μη συνέβη τίποτε.

Κάνω μήπως καμιά χοντράδα ? ....

(Επιλογή για manual install στο Dream Elite τέτοιου είδους αρχεία δεν βρίσκω)

Μάλλον κατάλαβα τι συμβαίνει! Έχεις πέσει και εσύ θύμα της πατάτας που έκαναν με το default skin! Άλλαξε skin (βάλε το δικό μου ας πούμε) και θα έχεις ελληνικά κανονικότατα!:award:

Το skin σου δουλεύει άριστα.... αλλά απλά αναζητούσα τη δυνατότητα να έχω την επιλογή και άλλων skins

Πάντως ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια, αλλά και συνολικά την προσφορά σου μέσω του forum που για μένα τουλάχιστον είναι σημαντικότατη.

Όλα που έχουν στον server τους εκτός από το default στο οποίο υποστηρίζεται μόνο το λατινικό αλφάβητο λόγω μιας ακατάλληλης μη unicode γραμματοσειράς που έχει για βασική δουλεύουν με τα ελληνικά κανονικά!

Όπως λέει και ο Ηλίας, το θέμα έχει να κάνει αποκλειστικά με τη γραμματοσειρά.
Αν σου αρέσει το default skin και θέλεις να το έχεις οπωσδήποτε, τότε "δανείσου" μια γραμματοσειρά από άλλο skin και μετονόμασέ τη σε εκείνη που χρησιμοποιεί το default skin ρίχνοντας μια ματιά στο skin.xml
Δεν έχω DM κοντά μου αυτή τη στιγμή για να σου πω ακριβώς ποιο όνομα πρέπει να της δώσεις, αν θυμάμαι καλά πάντως είναι το nmsbd.ttf.

@ dimfil : θα παρακαλούσα αν υπάρξει κάποια στιγμή δυνατότητα για πιο ακριβείς οδηγίες , ευχαριστώ πολύ. :chinscratch:

Μην αρχίσω τις δοκιμές μόνος μου και τα κάνω...