Ελληνική πρωτιά !!!!!

Billy the Kid

Moderator
Staff member
28 April 2007
15,244
Κλεινόν Άστυ.
Δεν ξέρω γιατί δε με κάνει να αισθάνομαι πολύ καλύτερα.....

Μάλλον αυτά είναι πριν την παραίτηση της Ανεξάρτητης Αρχής και τις κάμερες που "βλέπουν" αλλά δεν "καταγράφουν"...

Εξηγείται εύκολα.Απλά-όπως όλα εδώ-έχουν βαρέσει διάλυση κι οι ανθρωποφύλακες.Σιγά μην διακρινόμαστε σαν κράτος,απο δημοκρατική ευαισθησία απέναντι στα δικαιώματα των πολιτών.

Re: Απάντηση: Ελληνική πρωτιά !!!!!

Εξηγείται εύκολα.Απλά-όπως όλα εδώ-έχουν βαρέσει διάλυση κι οι ανθρωποφύλακες.Σιγά μην διακρινόμαστε σαν κράτος,απο δημοκρατική ευαισθησία απέναντι στα δικαιώματα των πολιτών.

+1000

ετσι ακριβως !!!!:grandpa:

Ελλαδάρα ρέεεεε!!!!:fahne90:

Τελικά μας αρέσει μόνο να γκρινιάζουμε. Δεν μας αρέσει σε κάποια περίπτωση να αποδειχθεί ότι απολαμβάνουμε κάποια πράγματα σε μεγαλύτερο βαθμό από τους υπόλοιπους Ευρωπαίους. Κι αν συμβεί κάποια φορά απλώς το προσπερνούμε.

Μόνο όταν το χάσουμε θα τραβήξει την προσοχή μας, κι αυτό για να γκρινιάσουμε.

Φυσικά αυτό το privacy που απολαμβάνουμε από το κράτος το θεωρούμε απόλυτα φυσιολογικό και καθόλου σημαντικό. Μπορείτε να φανταστείτε βενζινά στη Μεγάλη Βρετανία ή στην Ολλανδία να αρνείται το δικαίωμα στο κράτος να τον ελέγξει για λαθρεμπορία;

Βέβαια για να γίνω και κακός, φαντάζομαι ότι υποθέσεις που βαίνουν προς το αρχείο λόγω ελλειπών στοιχείων δεν λαμβάνονται υπόψην σε τέτοιες επίσημες στατιστικές.

Έπειτα είναι και το άλλο. Εγώ στην Ολλανδία πήγα και είδα ότι όλα τα παράθυρα ήταν χωρίς πατζούρια και κουρτίνες. Οι μόνοι που κοίταγαν μέσα στα σπίτια είμασταν εμείς οι έλληνες. Ποιος μπορεί να αισθάνεται πιο άνετα σπίτι του όσον αφορά το privacy; Εγώ στην Ελλάδα με πατζούρια και κουρτίνες, ή ο Ολλανδός που δεν φοβάται να τα βγάλει όλα στη φόρα; Αυτό που λέμε privacy έχει πολλές πλευρές.

Ούτε η αρχαία ελληνική κατοικία είχε ανοίγματα προς τα έξω. Άρα είμαστε γνήσιοι απόγονοι! Τα εν οίκω μη εν δήμω!

Μπορείτε να φανταστείτε βενζινά στη Μεγάλη Βρετανία ή στην Ολλανδία να αρνείται το δικαίωμα στο κράτος να τον ελέγξει για λαθρεμπορία;

Αποκλείεται. Οι βενζιάδες μας δεχονται με χαρά τον έλεγχο, όπως και ένα σωρό άλλα παραδείγματα, πχ οι ταξιτζήδες που δεχτηκαν με χαρά να κοβουν αποδειξη στου πελάτες !!!

Μαλλον δεν εχουν τα σωστα στοιχεια στην ερευνα αυτη και για αυτο ειμαστε πρωτοι....... :fahne90:

Δεν το νομίζω... σωστά πρέπει να είναι. Καθώς στη χώρα μας έχουμε φτάσει σε παραλογισμό ως προς την έννοια των περίφημων "ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων". Κάθε υπάλληλος φτάνει και την προφασίζεται. Πρόσφατο παράδειγμα από την εμπειρία μου: θα γινόταν μία δήλωση αποδοχής κληρονομίας, διπλή (δηλαδή αποδοχή και προηγούμενης κληρονομίας της μητέρας του κληρονομούμενου για λογαριασμό του τελευταίου από τους κληρονόμους του) και χρειαζόταν το έτος θανάτου της μητέρας (προ 30ετίας και βάλε), το οποίο σε τηλεφωνική επικοινωνία το ληξιαρχείο του τόπου θανάτου (ήταν μακρυά για να γίνει επιτόπου επίσκεψη) είπε: α, δεν το δίνουμε, ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο.

Καταλαβαίνεται τι επίπεδο προστασίας χαίρουμε, ακόμη και 30 χρόνια μετά τον θάνατο μιλάμε.
:flipout::flipout:

ουδέν κακό ...... αυτή η άτυπη αναρχία που διακατέχει την χώρα έχει και τα καλά της ! αλλά δεν είναι μόνο αυτό , είναι και η συμπεριφορά μεταξύ συγγενή και κολλητού που έχουμε αναμεταξύ μας ! παρτε παράδειγμα πόσες κλήσεις έχετε γλυτώσει , με την συμπεριφορά τύπου ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΝΙΚΙΣΕ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ !! ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΤΟ ΕΊΔΑ ΤΟ ΚΩΛΟΦΑΝΑΡΟ ,,..
τολμήστε τέτοιου είδους επικοινωνία στο EUROPE , δεμένος θα πας !!!! , από την άλλη βέβαια βρίσκουν και τα κάνουν ! έχω την εντύπωση οτι οι εξ ευρωπης συνάδελφοι , στην Αγγλία πχ είναι τελείως ζωντόβολα , μια φορά στο περίφημο μετρο στο Λονδίνο είμαστε κατι χαζοαγγλοι επαρχιώτες και η μούρη μου , τραβώντας βιντεο και foto και πλακώνει ένας χωροφύλακας και απαιτεί κασέτες και φιλμ !!!!!!!!!!!!! τις οποίες και συλλέγει από τα ζοντόβολα
έρχεται και η σειρά μου , ,,, ΠΑΡΤΟ ΑΛΙ ΩΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ !!! ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΏΣΩ ΣΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΜΟΥ !! ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΕ ΑΚΟΥΜΠΑΣ !!!!! ΑΚΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! (παραλίγο να βρεθώ στο κουανταναμο !!) εντέλει με πετάξανε έξω από το μετρό αλλά την κασέτα δεν την ΠΉΡΑΝΕ !! ΧΕ ΧΕ ΧΕ GIVE ME A BREAK