Ελληνική τηλεόραση στην Κύπρο

vasilis123

New member
3 October 2008
6
καλησπέρα στο φορουμ!
νομίζω οτι ανοιξα το θεμα σε λαθος κατηγορία οποτε καποιος να το μετακίνηση στη σωστή.
Στο θέμα μας τώρα. Είμαι φοιτητής στην κύπρο, και θέλω ελληνικά κανάλια.:music-smiley-005:
η νοβα που διαβασα σε ενα αλλο θέμα απορρίπτεται, γιατι ο ιδιοκτήτης δεν θελει πιατα στην ταράτσα, δεν εχω ιδεα γιατι...
υπάρχει καποια αλλη λυση?εστω και με συνδρομή?

Ευχαριστω προκαταβολικά!!
PS:βοηθεια γρηγορα, γαιτι εχω βαρεθει την επαναλήψεις 5 ετών που δείχνει εδω...

Re: ελληνικη τηλεόραση στην κυπρο

Να του παρουσιάσεις το προεδρικό διάταγμα που αναφέρεται στο ότι δεν μπορεί κανένας να σου το απαγορέψει...πες του ότι θα κινήσεις την νόμιμη διαδικασία!

υ.γ. Στην σωστή κατηγορία είσαι δεδομένου ότι δεν μπορείς να έχεις λήψη των καναλιών επίγεια ή μέσω internet.Το nova μέσω primetel αναφέρεται στην Κυπριακή nova...που εννοείται δεν διαθέτει τα Ελληνικά κανάλια.

ρωτησα στην primetel αλλα κανενα απο τα πακετα νοβα δεν εχει ελληνικα καναλια. καμια λυση μεσω ιντερνετ υπάρχει?μονο μεσω ελληνικης νοβα?

Last edited:

Όχι.Μονάχα streams κάκιστης ποιότητας.Δες αυτό πάντως με το δορυφορικό...

Μα και συ τι τα θες τα σαπιοκαναλα?! Kismet δειχνουν μερα νυχτα και ezel. Δες ειδησεις απο ert world και μια χαρα ενημερωση εχεις για την ελλαδα. Δε βρισκω λογο να θες να πληρωσεις για αυτα τα καναλια. :-)

Απάντηση: ελληνικη τηλεόραση στην κυπρο

καλησπέρα στο φορουμ!
νομίζω οτι ανοιξα το θεμα σε λαθος κατηγορία οποτε καποιος να το μετακίνηση στη σωστή.
Στο θέμα μας τώρα. Είμαι φοιτητής στην κύπρο, και θέλω ελληνικά κανάλια.:music-smiley-005:
η νοβα που διαβασα σε ενα αλλο θέμα απορρίπτεται, γιατι ο ιδιοκτήτης δεν θελει πιατα στην ταράτσα, δεν εχω ιδεα γιατι...
υπάρχει καποια αλλη λυση?εστω και με συνδρομή?

Ευχαριστω προκαταβολικά!!
PS:βοηθεια γρηγορα, γαιτι εχω βαρεθει την επαναλήψεις 5 ετών που δείχνει εδω...

Για το καλο σου το κανει.Για να διαβαζεις περισσοτερο τα μαθηματα σου :flipout:

δε με καιει τοσο η ενημερωση(που γινετε και απο το ιντερνετ αλλωστε)απλα εχω την "κακη" συνηθεια να καθομαι το βραδυ λιγο στην tv, και μονο στην σκεψη οτι δεν θα εχω τιποτα να δω κατι δεν παει καλα:smash::smash::smash:

Re: Απάντηση: ελληνικη τηλεόραση στην κυπρο

Για το καλο σου το κανει.Για να διαβαζεις περισσοτερο τα μαθηματα σου :flipout:

η ενημερωτική επιστολη απο το πανεπιστήμιο καθε δίμηνο (σαν τι ΔΕΗ ) ειναι αρκετή για να με κάνει να διαβάσω, αλλιώς κομμένη η επιδότηση...
επίσης δεν εχει ert world

Ναι παιδιά και εγώ συμφωνώ με τον Βασιλη... όπως και να το κανεις δεν μπορείς να ζήσεις καιρο χωρίς τον Κατακουζηνό και χωρίς τον ποποτα χαχαχα....Τωρα πέρα από την πλάκα απαγορεύεται να μην σε αφήνει να βάλεις πιάτο στην ταράτσα...και εμενα ένας φίλος μου που σποθδαζει Βουλγαρία στην αρχή του λέγανε διαφορα αλλα τελικά το πιατάκι το έχει και την nova μαζι.

μαλλον πρεπει να τον ρωτησω, γιατι στην αρχη πηγα στην εταιρια και μου ειπε οτι ο ιδιοκτήτης δεν θελει πιατο, ελπίζω με λιγη πίεση να αλλάξει γνωμη...

μεχρι να βγαλω ακρη, τιποτα σε online streaming υπάρχει?

Τα ''κλείνουν'' εκτός Ελλάδας τα streams.Δεν είναι να του αλλάξεις γνώμη.Θα του πεις ότι α)Ως ένοικος τυπικά σου ανήκει το διαμέρισμα-σπίτι για το προκαθορισμένο διάστημα και ότι υπάρχει προεδρικό διάταγμα που αναφέρεται στο ότι δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στην τοποθέτηση πιάτου.

Mπορείς να το βάλεις στο μπαλκόνι αν δεν πείθεται.. Μην ψάχνεις και για σπίτι στο τέλος.. :silly:

Ούτε από το σπίτι μπορεί να τον βγάλει...το συμβόλαιο (εάν έχει γίνει) αναφέρει ότι μπορεί να μείνει τουλάχιστον 3 χρόνια χωρίς να μπορεί να του κάνει έξωση (έχει κάποιες εξαιρέσεις βέβαια).

Γιατι λεει απαγορευεται να βαλει κατοπτρο... Δε το νομιζω... Απλα αμα το παει ετσι και ο αλλος ειναι στραβος γενικα, θα μαλωσουνε στο τελος..

Στην Ελλάδα νομίζω πως υπάρχει και σχετικός νόμος που δεν του επιτρέπει να στο απαγορεύει ( :) ). Μπορεί να λέω και μπαρούδα αλλά έτσι θυμάμαι να έχω διαβάσει.

Τα προεδρικά διατάγματα της Ελλάδας ισχύουν εντός της επικράτειας και δεν έχουν εφαρμογή σε ένα άλλο κράτος. Εκτός αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο και στην Κύπρο.

Όσον αφορά το πιάτο και τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, πιθανόν να φοβάται για προβλήματα υγρασίας στην οροφή μέσα από τις τρύπες που θα ανοίξουν για τη βάση του πιάτου. Δε βλέπω κάποιον άλλο λόγο άρνησης! Καλό θα είναι ο ενδιαφερόμενος να το συζητήσει μαζί του και να διευκρινιστεί επίσης ότι το πιάτο δεν εκπέμπει κάποιου είδους ακτινοβολία (μερικοί μπορεί να νομίζουν κάτι τέτοιο).