Ελληνικό e-bay

Δεν το έχω χρησιμοποιήσει αλλά προτιμώ να μπαίνω στα "μεγάλα" ebay αμερική και αγγλία και ας μην αναφέρουν μερικοί πωλητές ότι στέλνουν ελλάδα.

Ο λόγος είναι ότι μπορεί να "χάσεις" αντικείμενα δηλαδή να μην στα εμφανίζει το ελληνικό ebay επειδή ο πωλητής δεν αναφέρει ότι στέλνει ελλάδα.

Αν έχεις καλό feedback στέλνεις μήνυμα και πείθεις 8 στους 10 πωλητές να σου στείλουν στην ελλάδα.

δεν βλεπω καποια χρησιμοτητα..περα της ελληνικης γλωσσας..ασε που μονο σε .com .co.uk και .de οτι κανουμε

εντωμεταξυ οτι search και να κανα μου βγαλε 0 αποτελεσμα..

Χρησιμοποιώ το αμερικάνικο ebay απο το 1998 και τα υπόλοιπα ευρωπαικά κάπως αργότερα. Θεωρώ οτι η Ελληνική νοοτροπία της λαμογιάς & της κοροϊδιας δεν συμβαδίζει με ανάλογες κοινότητες...

είναι μια πρόχειρη δουλειά για να καλύψουν το .gr. συνεχίζω κανονικά στο uk και com.

Απάντηση: Re: Ελληνικό e-bay

Χρησιμοποιώ το αμερικάνικο ebay απο το 1998 και τα υπόλοιπα ευρωπαικά κάπως αργότερα. Θεωρώ οτι η Ελληνική νοοτροπία της λαμογιάς & της κοροϊδιας δεν συμβαδίζει με ανάλογες κοινότητες...

που κολλάει αυτό πάλι με την Ελληνική νοοτροπία ?

και δόξα ο θεός αφού είσαι και παλιός χρήστης ξέρεις οτι η λαμογιά και η απάτη περισσεύει μέσα στην αγία κοινότητα του ιμπαι

Re: Απάντηση: Re: Ελληνικό e-bay

που κολλάει αυτό πάλι με την Ελληνική νοοτροπία ?

και δόξα ο θεός αφού είσαι και παλιός χρήστης ξέρεις οτι η λαμογιά και η απάτη περισσεύει μέσα στην αγία κοινότητα του ιμπαι

Αλοίμονο δεν ειπε κανεις οτι η κοινότητα του ebay ειναι αγία ωστόσο ειδικά οι Αμερικάνοι - ή τέλος πάντως οι διαβιούντες στην Αμερική - γνωρίζουν πολύ καλά τους κανόνες που διέπουν μια συναλλαγή και έχουν άριστη συμπεριφορά απέναντι στον "πελάτη" τους είτε είναι πωλητής είτε αγοραστής. Στα τόσα χρόνια που πραγματοποιώ αγοραπωλησίες απο το ebay, οι 2 λαμογιές που μου έτυχαν ήταν απο το Γερμανικό ebay.

Δυστυχώς, ο Έλληνας θα κοιτάξει αν είναι δυνατόν να βγάλει κι περισσότερα απο όσα είχε δώσει και φυσικά για ούτε λόγως για πελατοκεντρικές συμπεριφορές. Για να μην παρεξηγηθώ ως επι το πλείστον αναφέρομαι στα ηλεκτρονικά καταστηματα...

ετσι έιναι το εμπόριο εάν θες αγοράζεις εάν όχι εχει άλλου πορτοκαλιές

αυτο δεν έχει να κάνει με λαμογιά έχει να κάνει με δούναι και λαβείν

λαμογιά πχ είναι τα εκατοντάδες nike που πωλούνται μέσω ebay χωρίς κανέναν έλεγχο και είναι σούπερ μαϊμού
έχω ένα ζευγαράκι και εγώ δλδ

τα πράγματα είναι ιδιαίτερα στην Ελλάδα , ΟΣΟ και εαν σου κάνει εντυπωση υπάρχουν νόμοι θεσπισμένοι που σου κλείνουν το σπίτι σε χρόνο dt εαν κάνεις λαμογιά , οπως το πιο απλό που απαγορεύει την μη πώληση προϊόντος σε οιονδήποτε στο ζητήσει ,

θέλω να καταλήξω ότι οι νόμοι που έχει το ebay αντικρούονται με την ελληνική νομοθεσία σε πολλά θέματα , ως εκ τούτου νομίζω οτι δεν μπορεί να σταθεί απόλυτα ορθά νομικά και τυπικά ένα κατάστημα έστω και ηλεκτρονικά εδώ

άλλου το πήγα άλλα δεν πειράζει