Ελληνικο iphone 1.1.3 ΝΑΙ...

nikolis9

AVClub Enthusiast
2 November 2007
889
βαζοντας το 1.1.3 τις Dev Team απο τον installer wireless τον Mobile Enacher 2.

και IGreek απο τιν Madiaweb 1.1.3 εχουμε πληρος ελληνικα μενου πληκτρολογιο τα παντα απιθανο και πανο απο ολα free..
Ναι 1.1.3 τωρα χωρις προβληματα....

βαζοντας το 1.1.3 τις Dev Team απο τον installer wireless τον Mobile Enacher 2.

και IGreek απο τιν Madiaweb 1.1.3 εχουμε πληρος ελληνικα μενου πληκτρολογιο τα παντα απιθανο και πανο απο ολα free..
Ναι 1.1.3 τωρα χωρις προβληματα....

Το iGreek έχει και keyboard? Νόμιζα οτι ήταν μόνο μετάφραση των menu. Μήπως εγκατέστησες και το keyboard του kalantz?

To iGreek ειναι πληρες πακετο. Το εβαλα και εγω και παιζει μια χαρα. Απλα απεγκαθηστατε οτι εχει να κανει με ελληνικα απο αλλους και μετα το βαζετε.

Για να μπορούμε να γράψουμε ελληνικά σε μήνυμα χρειάζεται κάτι άλλο ή αν φτάνει μόνο το iGreek πως επιλέγουμε γλώσσα για το μήνυμα? Thanks in advance

Δοκίμασα και πέρασα στην 1.1.4 Mobile enhancer , Dejavu Fonts , SMS160 και δουλεύουν καλά εκτώς απο τις επαφές τις οποίες δεν τις εμφανίζει με ελληνικούς χαρακτήρες. Να πώ οτι τις πέρασα με SimPort απο την κάρτα στο τηλέφωνο, μάλιστα όταν πάω να ξανατρέξω το πρόγραμμα δεν ανταποκρίνεται, μήπως ξέρει κανείς τι φταίει?

Τέλος έκανα sync με itunes το iPhone και οι μόνες επαφές που εμφανίζονατι είναι αυτές με λατινικούς χαρακτήρες.......οποιαδήποτε συμβουλή δεκτή!!

Ευχαριστώ

Νικόλας

Εγώ σε καινούριο iphone με 1.1.4 κατέβασα στο τηλέφωνο το πλήρες πακέτο του igreek και συγχρόνισα το iphone με το itunes και όλες οι επαφές μου είτε με ελληνικούς,είτε με λατινικούς χαρακτήρες εμφανίζονται κανονικά στο iphone.Ο συγχρονισμός του iPhone έγινε με MacBook Pro(λειτουργικό Mac OS 10.5.2);)