ΕΜΜΟΝΗ

ψηφιστε την ταινια

• Total voters
    0
18 June 2006
8,278
Θεσσαλονίκη
premonition.jpg

PREMONITION
ΕΜΜΟΝΗ
Χώρα: ΗΠΑ
Έτος: 2007
Είδος: Θρίλερ μυστηρίου
Σκηνοθεσία : MennanYapo
Πρωταγωνιστής : SandraBullock, Julian McMahon
Εικόνα : 1,78:1
Ήχος: D.D 5,1

Θρίλερ αγωνίας από αυτά που προσπαθείς να καταλάβεις τι ακριβός παίζεται και που ξεκινά η αλήθεια και που η φαντασία. Η Σάντρα αν και δεν την συμπαθώ καθόλου δεν είναι κακή στο ρόλο της ( Δεν είναι όμως και καλή ). Δείτε την και ίσος σας αρέσει . ( ίσως πάλι και όχι)

Η Λίντα Χάνσον έχει ένα όμορφο σπίτι, έναν σύζυγο που την αγαπά και δύο αξιολάτρευτες κόρες. Όμως, όλα αυτά θα καταρρεύσουν, όταν μια μέρα ο σύζυγός της, Τζιμ, θα σκοτωθεί σε αυτοκινητικό δυστύχημα... Η Λίντα πληροφορεί τις κόρες της για το γεγονός, η μητέρα τς έρχεται προς βοήθειά της, οι στιγμές που ζει είναι εξουθενωτικές. Όταν ξυπνά την επόμενη μέρα, διαπιστώνει ότι ο σύζυγός της είναι ζωντανός!.. Η ζωή της Λιντα γίνεται ένα μαρτύριο, καθώς ζει πλέον δυο παράλληλες πραγματικότητες: στη μια ο άντρας της ζει και στην άλλη έχει πεθάνει, μόνο που δε γνωρίζει σε ποια από τις δύο διαστάσεις θα βρεθεί ανά πάσα στιγμή...

Last edited:
Καλή ταινία, αρκεί να μη χαθείς ανάμεσα στο τι είναι πραγματικότητα και τι υπερφυσικό.

Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τη Σάντρα πάντως.Μια χαρά μου φαίνεται :)

Y.Γ. Τι χάλια είναι αυτό με τους ελληνικούς τίτλους ρε παιδιά.Το "ΕΜΜΟΝΗ" είναι εντελώς άσχετο με αυτό που δηλώνει το "PREMONITION"

Το οτι έχει βγεί ο ίδιος τίτλος ελληνικά (ΕΜΜΟΝΗ) και παλαιότερα με την Julian Moore ,εκτός από εκνευριστικό και παραπλανητικό, δεν είναι και παράνομο ???:argue:

Υ.γ. Ούτε εμένα με ενοχλεί η Sandra αλλά δεν με ενθουσίασε η ταινία..

Η αταλαντη Sandra Bullock μαλλον στα καλυτερα της..
Η ταινια μετριοτητα,μια που την ειδες & μια που την ξεχασες.

Καλή ταινία .Παρακολουθείται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον . Η Μπιούλοκ , ούτως ή άλλως είναι μία από τις αδυναμίες μου , οπότε βλέπω όλες της τις ταινίες ( Αβυσσος η ψυχή του ανρθώπου )

Την είδα κι εγω προχθές. Βλέπεται, δεν λέω, αλλά όχι και τίποτα το ιδιαίτερο...Μου φαίνεται ότι ο σεναριογράφος κάτι έκλεψε από την παλιά κωμωδία με τον Μπιλ Μάρεϋ "Η Μέρα της Μαρμότας".

Βλέπεται ευχάριστα και μετά την ξεχνάς, ότι πρέπει για χειμωνιάτικο βράδυ.

Την είδα κι εγω προχθές. Βλέπεται, δεν λέω, αλλά όχι και τίποτα το ιδιαίτερο...Μου φαίνεται ότι ο σεναριογράφος κάτι έκλεψε από την παλιά κωμωδία με τον Μπιλ Μάρεϋ "Η Μέρα της Μαρμότας".

Το σκέφτηκα κι εγώ . Αλλά απ' την ανάποδη . Στην "Μέρα της Μαρμότας" ο ήρωας ξυπνούσε και κάθε μέρα ήταν η ίδια με την προηγούμενη . Εδώ κάθε μέρα δεν ήταν καν η φυσική συνέχεια της προηγούμενης :flipout: