EMO & TRENDY

=silent=

AVClub Fanatic
2 August 2006
11,472
Homeless
Συγνώμη αλλά έχει δει κανείς απο σας αυτή την καινούργια μόδα της πιτσικαριας??? Εχει κάτι μέρες τώρα που τα βλέπω στον Λαζόπουλο και λοιπές εκπομπές και έχω μείνει άφωνος. Τι σόι μόδα είναι αυτή μου λέτε??? Και όχι τίποτα άλλο πλακώνονται και στο ξύλο μεταξύ τους γιατί έχουνε διαφορετικό look και διαφορετικά πιστεύω. Μα καλά έχουμε χαζέψει εντελώς???

Μα καλά έχουμε χαζέψει εντελώς???

Oh Yes.

Αν και... Μήπως θυμόμαστε το ξύλο που έπεφτε ανάμεσα στους...γκεράπηδες και τους καρεκλάδες; Τους φλώρους και τους ρεμπέτες; Τους Μεταλάδες και τους ροκάδες; Ε μια από τα ίδια είναι και αυτή η ιστορία.

Βλέπω κι εγώ κάτι τέτοιους τύπους με αυτό το περίεργο ντύσιμο.
Αν ζητήσουν δουλειά θα απορούν που κανείς δεν τους παίρνει.

Κάποιοι δεν ξέρουν πως να δείξουν ότι κάτι είναι.
Μάλλον διότι αισθάνονται ότι δεν είναι τίποτα.

Βλέπω κι εγώ κάτι τέτοιους τύπους με αυτό το περίεργο ντύσιμο.
Αν ζητήσουν δουλειά θα απορούν που κανείς δεν τους παίρνει.

Κάποιοι δεν ξέρουν πως να δείξουν ότι κάτι είναι.
Μάλλον διότι αισθάνονται ότι δεν είναι τίποτα.

Αυτο με τη δουλεια, πολυ ρατσιστικο μου κανει Μιχαλη για το 2007 . Νοου οφενς !!

τι να κάνουν τα παιδιά ???

όταν μεγαλώνουν με τηλεόραση, με γονείς παρόντες - απόντες , φυλακισμένα σε διαμερίσματα , σε έναν κόσμο που τα μηνύματα της διαφθοράς-της μίζας -της παρανομίας -του εύκολου πλουτισμού- του εμπορίου ναρκωτικών/σαρκός - του ωχαδερφισμού - της καταστροφής του φυσικού περιβάλλοντος - της εξαθλίωσης και της φτώχιας ολόκληρων λαών , είναι παντού ....

αντί να κοιτάμε τα χάλια μας κοιτάμε τα παιδιά ....

τα παιδιά δεν φταίνε ποτέ ...

όσοι έχουνε παιδιά, ξέρουν την ευκολία του να τα παρατήσεις μπροστά στην τηλεόραση για κανα 3ωρο για να κάνεις καμιά δουλίτσα, να ησυχάσεις λίγο κλπ.
καταλαβαίνουν επίσης το πόσο κακό τους κάνουν, έχω γνωστούς που λένε με περηφάνια " η μικρή μια μέρα είδε το τάδε dvd , 5 ολόκληρες φορές ...!!!!!!!!!!!" , η συγκεκριμένη μικρή είναι 4 ετών .........

πριν τα βάλουμε με τα παιδιά , ας κοιτάξουμε τα χάλια μας

Oh Yes.

Αν και... Μήπως θυμόμαστε το ξύλο που έπεφτε ανάμεσα στους...γκεράπηδες και τους καρεκλάδες; Τους φλώρους και τους ρεμπέτες; Τους Μεταλάδες και τους ροκάδες; Ε μια από τα ίδια είναι και αυτή η ιστορία.

και οι ροκαμπιλάδες , και οι σκινς που κάποια εποχή είχαν καταλάβει το Κολωνάκι ........

Αφού ήδη αναφέρθηκαν συγκεκριμένα παραδείγματα από άλλες εποχές, γιατί ψάχνουμε αιτίες στον σύγχρονο τρόπο ζωής; Μήπως να τις αναζητήσουμε αφενός στο παράδειγμα των μεγαλυτέρων και αφετέρου στην εφηβεία;

Re: Απάντηση: EMO & TRENDY

Αφού ήδη αναφέρθηκαν συγκεκριμένα παραδείγματα από άλλες εποχές, γιατί ψάχνουμε αιτίες στον σύγχρονο τρόπο ζωής; Μήπως να τις αναζητήσουμε αφενός στο παράδειγμα των μεγαλυτέρων και αφετέρου στην εφηβεία;

παλιότερα , τα παραδείγματα αυτά ήταν μεμονωμένα,
αφορούσαν πολύ λιγότερους ανήλικους και ήταν περιορισμένης κλίμακας.

Σήμερα τα φαινόμενα είναι πιο έντονα και σε μεγαλύτερη κλιμακα.

άλλωστε και πόλεμοι γινότανε πάντα, κάποτε με ρόπαλα , αργότερα με σπαθιά, ύστερα με κανόνια.

Last edited:
Το φαινόμενο σιγά σιγά γιγαντώνεται.
Φταίνε λίγο και τα κανάλια που τους δίνουν υπόσταση.
Πάντως πιστεύω και εγώ οτι τα παιδιά είναι τα θύματα όλης της ιστορίας το πραγματικό πρόβλημα ξεκινάει πολύ πιο πρίν μέσα απο τις οικογένειες τους.
Απο την άλλη αν είναι ένας τρόπος αντίδρασης τον προτιμώ απο τα ναρκωτικά και το ποτό.

Re: Απάντηση: EMO & TRENDY

Δαφορά : σήμερα οι εμο/τρεντυ είναι και αγράμματοι......ή οπαδοί της λεξιπενίας αν θέλετε.
Με 200-300 λέξεις δεν....

τι εννοείς αγράμματοι???

αγράμματοι ή απαίδευτοι ???

Last edited:
Mλάμε ότι οι παραφυλολογία με τις λέξεις ή καλύτερα με την στάση αυτή πέρασε και στην πολιτική μας ζωή όταν σε έκρηξη "αδρεναλίνης", η Λιάνα Κανέλλη, στην ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, αποκάλεσε τον υποψήφιο για το χρίσμα του προεδρικού θώκου του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ Αλέξη Τσίπρα ότι είναι πολύ TRENDYσε ένα EMO κόμμα.