Εμπειρίες από Σερβις Samsung?

dkazaz

Senior Member
15 August 2007
306
Athens
Καλησπέρα σε όλους. Σκέφτομαι να αγοράσω μια 55άρα Samsung LCD. Έχει κανείς κάτι να πει για το σέρβις τους και το πως χειρίζονται εγγυήσεις?

Πάντα έπαιρνα Phillips για αυτό το λόγο και απέφευγα τις Sony.

Ευχαριστώ για όποια συμβουλή έχετε.

Μια απο τα ιδια με sony ειναι .... και εξαρταται και ανα περιπτωση καθως για ενα μονο εργαστηριο (αν εισαι Αθηνα) εχω ακουσει καλα λογια απο εξυπηρετιση,αλλα ειναι 2 ατομα και αργουν.

Πολιτική της εταιριας στην Ελλαδα ειναι να επιλεγουν πως θα τηρουν τις εγγυησεις,είναι που θα πεσεις,και τι βλαβη εχει.

Καλησπέρα σε όλους. Σκέφτομαι να αγοράσω μια 55άρα Samsung LCD. Έχει κανείς κάτι να πει για το σέρβις τους και το πως χειρίζονται εγγυήσεις?

Πάντα έπαιρνα Phillips για αυτό το λόγο και απέφευγα τις Sony.

Ευχαριστώ για όποια συμβουλή έχετε.

Ο συμφορουμιτης Cantona ενα χρονο μετα την αγορα ειδε οτι το πανελ του ειχε καποιο προβλημα ορατο δια γυμνου οφθαλμου ,φωναξε το σερβις το πιστοποιησε ,και σε 2-3 μερες του την αντικατεστησαν ,του εφεραν μια 46B650 χωρις καποια εξτρα επιβαρυνση (δεδομενου οτι το μοντελλο με το προβλημα ηταν 40 ιντσες αλλα οταν ειχε αγοραστει εκανε λιγο παραπανω απο την 46Β650) μπραβο λοιπον στην SAMSUNG

ΥΓ 1 Με "φρεσκια"εγγυηση παρακαλω +2χρονια

ΥΓ 2 Σορυ Αντωνη αλλα δεν κρατηθηκα επρεπε να το αναφερω (γραψε το μοντελο της 40αρας εσυ ,ετσι ;)

Αρα και έτσι και αλλιώς οι εμπειρίες...
Δεδομένου ότι δεν έχω βρει καλή 55αρα Phillips μπορεί να το ρισκάρω...

Δεν ρισκαρεις οταν αγοραζεις Samsung ,δεν ξερω για ποιο μοντελο μιλας αλλα οσον αφορα την εταιρεια δεν παιρνεις κανενα ρισκο -bye-

Κανε αναζητιση τι εχει αναφερθει για Samsung service και αποφασιζεις.

Συμφωνα με οτι εχω ακουσει στο φορουμ και απο διαφορους αλλους που ασχολουνται με τον χωρο , το καλυτερο σερβις στην Ελλαδα το εχει η LG και δευτερη ειναι η Samsung.

Δυστυχώς το θέμα service είναι που θα πέσεις... Και εμένα η εμπειρία μου από LG ήταν πάντα πολύ καλή. Για όλους τους άλλους έχουν ακουστεί διάφορα...