Εν Λευκω και Κων/νος Τζουμας

stavrosz

Supreme Member
4 November 2007
3,012
Αθηνα
Καθε μερα 10-12 το πρωι το ελληνικο ραδιο απογειωνεται μεσα απο τη συχνοτητα του 'Εν Λευκω' με την εκπομπη του καταπληκτικου Κωνσταντινου Τζουμα.
Ο πολυδιαστατος καλλιτεχνης (ηθοποιος, συγγραφεας και αποτι φαινεται η τρομεροτερη φωνη στο ελληνικο ραδιοφωνο σημερα) πλαισιωμενος απο καταπληκτικες μουσικες επιλογες σε ταξιδευει στο χρονο και σε καταστασεις μοναδικες. Σε πηγαινει απο το Λονδινο του '60 στη Νεα Υορκη του '70 και βιωνεις αυτα που σου "δειχνει", τις καταστασεις που περιγραφει και τους χαρακτηρες που αναλυει οπως κανεις αλλος. Οποτε μπορω (δυσκολη ωρα) τον ακουω και κανει τα πρωινα μας καλυτερα.
Δωστε λιγο χρονο και παρακολουθηστε την εκπομπη... θα γινετε μονιμοι ακροατες.

Ο Τζούμας ειναι μια Κατηγορία μόνος του.
Θυμίζει αυτούς τούς παλιούς εστέτ,πού απουσιάζουν στίς Μέρες μας.
Εξυπνος μέ Χιούμορ,Ειρωνεία Επιπεδου και Αυτοσαρκασμό.
Και είναι ο Εαυτός του.
Συστήνεται ανεπιφύλακτα ως Διακριτή Παρουσία,μέσα στην Μαυρίλα και στο Play-List τού σημερινού Ραδιοφώνου αλλά και στο πολύ ´δήθεν´τού ψευτο Life-Style.

Καθε μερα 10-12 το πρωι το ελληνικο ραδιο απογειωνεται μεσα απο τη συχνοτητα του 'Εν Λευκω' με την εκπομπη του καταπληκτικου Κωνσταντινου Τζουμα.

Δεν γνωρίζω την συχνότητα ούτε τον καλλιτέχνη! (apologize for my crime... no time at all !!!)
A litle help from my friends please... :grinning-smiley-043

Φιλικά
Γιώργος.

Δεν έχει τύχει ποτέ να τον ακούσω, καθώς τέτοια ώρα δουλεύω, αλλά ο Εν λευκώ γενικότερα είναι από τους πιο συμπαθείς μου σταθμούς. Οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας παίζει μουσική που αν μη τι άλλο, δεν υποτιμά τη νοημοσύνη σου...

πάντα ήθελα να ακούσω.
Ευτυχώς τώρα βλέπω υπάρχει και στο internet....

ας πρόσεχα...

Re: Απάντηση: Εν Λευκω και Κων/νος Τζουμας

http://live24.gr/radio/enlefko.jsp
Γιώργο οτι πληροφοριες θές.

Σπύρο μου Thanks a lot!!! -bye-
Αυτές τις ώρες δουλεύω, και όταν βεβαίως κάνεις μάθημα μέσα στην τάξη δεν είναι δυνατόν να ακούς και μουσική! :grandpa:
Τώρα όμως ενδέχεται και να μπορέσω λόγω αλλαγής θέσης..

Φιλικά
Γιώργος.

ακούω ήδη από την ώρα που είδα το θέμα.
Εξαιρετική ποικιλία και ποιότητα μουσικής.

αυτή τη στιγμή ακούω Stimela....

το γνωστό τραινάκι του Hugh Masekela...

ένα τραγούδι που δεν περίμενα ποτέ να ακουστεί σε ελληνικό ράδιο....

Αυτό ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ....

Εδω και 5 χρόνια που τον ανακάλυψα μέσω της γυναίκας μου, είναι το πρωινό μου...

Δεν συζητάω αμα χάσω εκπομπή του Τζούμα, τι νεύρα έχω την υπόλοιπη μέρα...

Μην ξεχνάμε ότι την μουσική επιλογή την έχει η ΚΑΦΚΑ, Κατερίνα κάτι....

Ο Τζούμας έχει κρατήσει το παλιό στυλ των ραδιοφωνικών παραγωγών με συνεργάτες στην εκπομπή και όχι one man show...

Τώρα λείπει στο εξωτερικό(μιας και η Αθήνα του κάθεται λίγο βαριά, τώρα τελευταία) και θα γυρίσει στην εκμπομπή την Τετάρτη....

Οτι καλύτερο στα fm!!! Αισθητική και νοημοσύνη!!! Πράγμα πολυ σπάνιο σήμερα. Εχετε την εκτίμηση μου κ.Τζούμα.

καταπληκτικος ο κυριος Τζουμας, επιπεδο και σχολιασμος που ...σφαζει με το βαμβακι
αλλα μην παραλειψουμε να δωσουμε και ευσημα στην κυρια Καφετζη για τις ομολογουμενως εξαιρετικες μουσικες επιλογες!

καποτε ηταν πολυ καλυτερος σαν σταθμος.οταν τον αγορασε ο λυμπερης εγινε αρκετα πιο mainstream.τελευταια εχει καπως επιστρεψει στα παλια αλλα οχι οπως ηταν πριν το λυμπερη.

καποτε ηταν πολυ καλυτερος σαν σταθμος.οταν τον αγορασε ο λυμπερης εγινε αρκετα πιο mainstream.τελευταια εχει καπως επιστρεψει στα παλια αλλα οχι οπως ηταν πριν το λυμπερη.

Ειχε και εξαιρετικές ροκ βραδυνές ζώνες με τον παλιοφιλο τον Κανέλλο τον Τερζή επι Καββαθά και πολλά άλλα.

Κολλημένη επιλογή στο ραδιόφωνο του αυτοκινήτου και του γραφείου, με πολύ καλή μουσική από την ώρα του Τζούμα μέχρι αργά το βράδυ με τις "αντε γεια" επιλογές του Μανώλη Οικονόμου (αυτός κι αν είναι μορφή).

Προσωπική προτίμηση τα δίωρα της Λιάνας Μαστάθη (14.00-16.00), Ειρήνης Στεφοπούλου (16.00-18.00) και Claudia Matola (20.00-22.00). Ωραίες μουσικές παίζει ενίοτε και ο Δημήτρης Τζανίνης (22.00-24.00), αλλά θα προτιμούσα να μη μιλούσε καλύτερα :earmuffs:.

Κολλημένη επιλογή στο ραδιόφωνο του αυτοκινήτου και του γραφείου, με πολύ καλή μουσική από την ώρα του Τζούμα μέχρι αργά το βράδυ με τις "αντε γεια" επιλογές του Μανώλη Οικονόμου (αυτός κι αν είναι μορφή).

Προσωπική προτίμηση τα δίωρα της Λιάνας Μαστάθη (14.00-16.00), Ειρήνης Στεφοπούλου (16.00-18.00) και Claudia Matola (20.00-22.00). Ωραίες μουσικές παίζει ενίοτε και ο Δημήτρης Τζανίνης (22.00-24.00), αλλά θα προτιμούσα να μη μιλούσε καλύτερα :earmuffs:.

+10000000000000000000000 Claudia Matola....+ πολλές φορές και η Ειρήνη...