EN8600GT SILENT 512MΒ TV Out - Χωρίς εικόνα

Mihalis S.

Supreme Member
19 June 2006
3,497
Για γραφικά στο HTPC έχω την ASUS EN8600GT SILENT/HTDP/512MB. Η κάρτα διαθέτει δύο DVI και μία TV-Out (θύρα S-Video). H μία θύρα DVI είναι συνδεδεμένη μέσω HDMI στο προβολικό. Σύνδεσα την S-Video με σχετικό καλώδιο στην τηλεόρασή μου αλλά δεν έχω εικόνα. Τι μακακία κάνω; Πάει πουθενά το μυαλό σας;

Στο catalyst control panel . Πηγαινε και θα βρεις πως θα την ενεργοποιησεις.

Καλημερα !

Καλημέρα Χρήστο. Οπότε την έχω ανενεργή υποθέτω γι' αυτό και δεν παίζει.

Προφανώς ο Χρήστος θα εννοούσε το Nvidia Control Panel. Παρόλαυτα κι εγώ σε αντίστοιχο setup (2 Χ DVI, 1 X Svideo) αλλά με ATI, με τίποτα δεν μπορώ να δω από την S-video. Πουθενά δεν έχει ενεργοποίηση. Και θα ήταν πράγματι χρήσιμο.

Υ.Γ. Δεν είναι ακριβώς s-video αυτό που βγάζει. Θέλει και έναν adaptor.

Τώρα με βάζετε σε σκέψεις. Καλά ο Χρήστος επηρεασμένος από ATI μίλησε για catalyst αλλά πρακτικά το ίδιο κάνει. Στο manual πάντως για S-Video μιλάει χωρίς αντάπτορα.

Το s-video έχει 4 Pin. Πόσα έχεις εσύ στην έξοδο της κάρτας; Εμένα έχει νομίζω 7 (ή 9) άρα θέλει έναν adaptor. Παρόλαυτα, κι εγώ θα ήθελα να έχω συνδεδεμένα 1 TFT, 1 PJ και 1 TV, αλλά δεν τα κατάφερα (ακόμη).

H συγκεκριμένη νομίζω έχει 4 pin. Πάντως το σκέτο S-Video συνδέεται μια χαρά. Μόλις κατάφερα να την συνδέσω και στην TV. Δεν έχει να κάνει με το control panel της Nvidia. Απλά πρέπει να πάς στις ρυθμίσεις με δεξί κλικ από το desktop και να επιλέξεις την TV ώς default monitor. Τουλάχιστον σε μένα έτσι δούλεψε και τώρα βλέπω κανονικά το desktop από την TV.

H συγκεκριμένη νομίζω έχει 4 pin. Πάντως το σκέτο S-Video συνδέεται μια χαρά. Μόλις κατάφερα να την συνδέσω και στην TV. Δεν έχει να κάνει με το control panel της Nvidia. Απλά πρέπει να πάς στις ρυθμίσεις με δεξί κλικ από το desktop και να επιλέξεις την TV ώς default monitor. Τουλάχιστον σε μένα έτσι δούλεψε και τώρα βλέπω κανονικά το desktop από την TV.

Ερώτηση: Βλέπεις ταυτόχρονα και από τις 3 εξόδους (2 X dvi & 1 X s-video);

Βλέπω ταυτόχρονα από τις δύο εξόδους, DVI και SVideo. Δεν έχω συνδέσει άλλη οθόνη για να το ξέρω.