Ενα φαξ

Ntinos P

AVClub Fanatic
26 June 2006
22,938
Δεν ξερω ποια ειναι η σωστη κατηγορια.....

Χρειαζομαι ενα φαξ για οικιακη χρηση.

Απαραιτητη προυποθεση να παιρνει κανονικο χαρτι Α4.

Τι επιλογες εχω ?

Ευχαριστω

Εχω έχω βρει την υγειά μου με πολυμηχανήματα χρόνια τώρα. Και μάλιστα με το τελευταίο (Canon MP830) που έχει και feeder από πάνω πετάς μέσα τις σελίδες 10-10 και όχι μία μία ανοίγοντας το καπάκι. Και αμαλάχει στέλνεις και έγχρωμο fax (αν έχει κι ο άλλος βέβαια).

Και επειδή έχει το scanner μπορείς να στείλεις fax απ' ευθείας από το scanner μία σελίδα από βιβλίο.

Για στείλε με κανονικό fax μηχάνημα σελίδα από βιβλίο....

Last edited:
Σφεντονα indeed. Μερσι μποκου :a0210:

Με το κινητο παμε για ... ηττα. Δεν μου καθεται το 4 με τιποτα (η voda δεν με "παιζει", εκανα ανανεωση τον Απριλη. Σνιφ)
Και το χειροτερο: Θα παρει η Βικυ .... Σνιφ

Πάρα πολλές και σε τιμές χώμα
Ρίξε μια ματιά εδώ http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=%D0%CF%CB%D5%CC%C7%D7%C1%CD%C7%CC%C1%D4%C1

Το πολύ με κανά 70άρι καθάρισες για την δουλειά που το θες.

Ωραιο το λινκ για τα φαξ. Ευχαριστω. Μπορει να μου βαλεις αλλο ενα με εκτυπωτες τωρα ?
Μετα, κανε μου και εκεινο το κολπο με τις φωτιες και τα στεφανια :flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Ενα φαξ

Εχω έχω βρει την υγειά μου με πολυμηχανήματα χρόνια τώρα. Και μάλιστα με το τελευταίο (Canon MP830) που έχει και feeder από πάνω πετάς μέσα τις σελίδες 10-10 και όχι μία μία ανοίγοντας το καπάκι. Και αμαλάχει στέλνεις και έγχρωμο fax (αν έχει κι ο άλλος βέβαια).

Και επειδή έχει το scanner μπορείς να στείλεις fax απ' ευθείας από το scanner μία σελίδα από βιβλίο.

Για στείλε με κανονικό fax μηχάνημα σελίδα από βιβλίο....

Παιζει και το σεναριο, να παρω ενα σκανερ, και ενα προγραμμα, να δουλευει κατ'ευθειαν με το mac...

:flipout::flipout::flipout::flipout:

Ντίνο για σκύψε ....... ωραία ......
Αισθάνεσαι κάτι ...... έεεεεετσι .....
Κοίτα τα χέρια μου ...... MAGIC:jester:

Ωραιο το λινκ για τα φαξ. Ευχαριστω. Μπορει να μου βαλεις αλλο ενα με εκτυπωτες τωρα ?
Μετα, κανε μου και εκεινο το κολπο με τις φωτιες και τα στεφανια :flipout::flipout:

Ασε , malakies λεω :D

Ρε συ, μπερδευτηκα.

(και εσκυψα απο την αλλη :flipout::flipout::flipout: )

:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Double_Moutza.jpg

Βασικά, αν θες μπορείς να χρησιμοποιείς το imac σου με το ενσωματωμένο πρόγραμμα Print & Fax, που έχεις στα settings. Εκεί μπορείς να στέλνεις εύκολα ότι θες και να ρυθμίσεις να λαμβάνεις μετά από έναν αριθμό χτυπημάτων του σταθερού κτλ. Αν θυμάμαι όμως σωστά, το imac δεν έχει θύρα τηλεφωνικής σύνδεσης, δεν έχει δλδ modem, οπότε μάλλον θα χρειαστείς ένα τέτοιο. Μπορεί βέβαια να λέω και #%$@#%%&$%& κ να γίνεται από το δίκτυο...δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ για να σου πω πως γίνεται...

Ευχαριστω Μιχαλη.

Μαλλον για πολυμηχανημα με βλεπω ομως, ακυρο το πμ δλδ [(τυχερακια), για το iphone, ισχυουν τα συνεφωνηθεντα :flipout: ]