ένα μεγάλο ευχαριστώ

supersonic

Μέλος Σωματείου
17 June 2006
49,609
σε όλους
Ξεκινώντας από τον Λάρρυ που πήρε στους ώμους του την όλη επιχείρηση έκθεση hiend show 2008 γιά το avclub.
Και συνεχίζοντας από τους παλιούς καλούς φίλους και φτάνοντας σε όλους αυτούς που ήρθαν να μου σφίξουν το χέρι γιά πρώτη φορά και να μου πουν μάλιστα και... "Τιμή μου"!

(μαμάαα ..γερνάω):grinning-smiley-043

Δεν ξέρω τι επικοινωνιακή επιτυχία είχε η έκθεση, ξέρω όμως ότι είχε τεράστια κοινωνική επιτυχία.
ΈΡχομαι στην έκθεση από το 2003 συνεχώς και κάθε φορά ο πήχυς ανεβαίνει.

Ας με συγχωρήσουν όλοι λοιπόν που δεν τους αναφέρω προσωπικά αν και οφείλω.
Ξέρουν όμως αυτοί.
Μπράβο σε όλους γιά την οργάνωση, τη συμμετοχή, τη φιλοξενία και την αγνή εκδήλωση της αγάπης του χομπύστα, αυτού που όλους μας ενώνει κατά βάθος και μας κάνει να αισθανόμαστε ότι είμαστε από άλλον πλανήτη.

Χάρηκα που γνώρισα νέο κόσμο, χάρηκα που ξαναείδα γνωστά πρόσωπα χάρηκα που ξεθεώθηκα επί δυό μέρες με κάπου 3-4 ώρες ύπνο και 1000 χλμ ταξίδι.

Ευχαριστώ και πάλι και σύντομα πάλι μαζί από κοντά.

συγχαρητηρια σε οσους συνεβαλλαν στην αψογη διοργανωση και για τις ωραιες στιγμες που μας κανατε να περασουμε μεταξυ φιλων και μη.

Και του χρονου και καλυτερα ακομα.

Ειδικες ευχαριστιες στον Λαρρυ που υπερεβαλλε εαυτον- ειδικα χτες κυριακη "εμπλουτιζωντας" την εικονα του σωματειου και του φορουμ με τις ομορφες θυληκες παρουσιες που τοσο λειπουν απο την αντροπαρεα μας -.

υγ

σε συγχωρω μπαγασα που τσακισες ολες τις κουρου .....