"Ένα μεγάλο μπράβο στην nova"

kokolino

Established Member
25 June 2007
159
εν μέσω οικονομικής κρίσης αποφάσισε να κάνει αύξηση 35-37% στα επαγγελματικά συμβόλαια της ,συγκεκριμένα έχω επαγγελματικό συμβόλαιο για το nova sport 1 με αναλογική σύνδεση (επαναλαμβάνω μόνο για το κανάλι nova sport1, 73,50ευρω)
Σε τηλ επικοινωνία μαζί τους και από την στιγμή που τους ανέφερα το θέμα πως είναι δυνατόν να γίνετε μια...

τέτοια αύξηση από τη στιγμή που πολλοί σαν και εμένα επαγγελματίες (καφενείο) δουλεύουμε όλη την ημέρα για να αντεπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις μας και έχουμε τις ίδιες τιμές εδώ και 7 χρόνια σε καφέ (1 ευρω) καθώς και σε αναψυκτικά (1,20 ευρω) μπύρα (1,80-2,00 ευρω) και ποτό (3,00ευρω) το μόνο που έλεγε έχετε δίκιο έχετε δίκιο αλλά μόλις ήρθε το χαρτί για την πληρωμή και μας έκαναν την μεγάλη έκπτωση αντί για 100ευρω που ανέφερε η επιστολή τους μας ζητάνε μόνο 99ευρω."

και έχουμε τις ίδιες τιμές εδώ και 7 χρόνια σε καφέ (1 ευρω) καθώς και σε αναψυκτικά (1,20 ευρω) μπύρα (1,80-2,00 ευρω) και ποτό (3,00ευρω) το μόνο που έλεγε έχετε δίκιο έχετε δίκιο αλλά μόλις ήρθε το χαρτί για την πληρωμή και μας έκαναν την μεγάλη έκπτωση αντί για 100ευρω που ανέφερε η επιστολή τους μας ζητάνε μόνο 99ευρω."

Που το έχεις το μαγαζί να έρχομαι σε σένα για καφέ!
Η Nova προφανώς δεν κάνει διάκριση αν πουλάς τον καφε 1 ευρώ ή 4 ...
Παντως αν την κόψετε όλα τα καφε μαζί θα σκεφτεί καλύτερα τις αυξήσεις...

Φίλε μου, αν δε σε συμφέρει, κόψε τη συνδρομή.

Πόσους καφέδες πουλάς επειδή έρχονται να δούνε τους αγώνες στο Novasport; Πόσες μπύρες; Πόσους μεζέδες;

Η ουσία του μηνύματος είναι άλλη. Οι χρεώσεις γίνονται αδιακρίτως, είτε πρόκειται για καφενείο αστικού κέντρου είτε επαρχιακό.

Re: Απάντηση: "Ένα μεγάλο μπράβο στην nova"

Η ουσία του μηνύματος είναι άλλη. Οι χρεώσεις γίνονται αδιακρίτως, είτε πρόκειται για καφενείο αστικού κέντρου είτε επαρχιακό.

Και πως να χρεώνει Αλέξη; Με βάση το τζίρο;
Οι τιμές είναι στάνταρ και απ' όσο ξέρω σχετίζονται με τον αριθμό των τραπεζιών. Τι σημασία έχει που είναι το κατάστημα; Αν στην τελική ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας θεωρεί πως η επαγγελματική συνδρομή novasports δε τον συμφέρει, ας την κόψει! Αλλά όταν σε ένα και μόνο αγώνα ενδιαφέροντος (όπως πχ αυτή την Κυριακή Άρης-ΠΑΟ) γεμίζει το μαγαζί του και τζιράρει τόσο ώστε να βγάλει συνδρομές δύο και τριών μηνών, νομίζω το deal είναι σωστό.

Έχει δει κανείς τις τιμές του Sky UK στις pub;

Απάντηση: Re: Απάντηση: "Ένα μεγάλο μπράβο στην nova"

Και πως να χρεώνει Αλέξη; Με βάση το τζίρο;
Οι τιμές είναι στάνταρ και απ' όσο ξέρω σχετίζονται με τον αριθμό των τραπεζιών. Τι σημασία έχει που είναι το κατάστημα; Αν στην τελική ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας θεωρεί πως η επαγγελματική συνδρομή novasports δε τον συμφέρει, ας την κόψει! Αλλά όταν σε ένα και μόνο αγώνα ενδιαφέροντος (όπως πχ αυτή την Κυριακή Άρης-ΠΑΟ) γεμίζει το μαγαζί του και τζιράρει τόσο ώστε να βγάλει συνδρομές δύο και τριών μηνών, νομίζω το deal είναι σωστό.

Έχει δει κανείς τις τιμές του Sky UK στις pub;
Ναι, με τον τζίρο θα ήταν πιο δίκαιο.
Δεν έχουν όλες οι καφετέριες με ίδιο αριθμό τραπεζοκαθισμάτων τα ίδια έσοδα.
Αλλο χωριό και άλλο πόλη. Διαφορετικά μεγέθη.

Στην πόλη η καφετέρια "ζει" και χωρίς Νόβα. Στα χωριά, όχι.

Ο τζίρος "κρύβεται". Κόβουν όλοι αποδείξεις; Ας γελάσω καλύτερα.

Ο τρόπος χρέωσης είναι σχετικά δίκαιος. Από κει και πέρα, κάθε επιχειρηματίας το ζυγίζει και βλέπει αν τον συμφέρει ή όχι.

Αν ομως μετα την αυξηση κατα 35% αποφασισουν 1.000 επιχειρηματιες οτι πλεον δεν τους συμφερει, θα χασουν ολοι. Και οι μαγαζατορες την πελατεια και η Nova τους μαγαζατορες.

Ωραία ακούγεται αυτό το "35% αύξηση"!!!

Στην πραγματικότητα όμως δεν είναι παρά μία αύξηση 35 ευρώ στα λειτουργικά έξοδα μιας επιχείρησης.

Όποιος δε τον συμφέρει, δεν αγοράζει. Προσωπικά θεωρώ πως είναι και πάλι φτηνό, αν αναλογιστεί κανείς πως γεμίζουν αυτές οι επιχειρήσεις από πελάτες που θέλουν να δουν τους αγώνες. Θα επαναλάβω, δείτε τις τιμές που χρεώνει το Sky UK στις αγγλικές pub.

Δεν ξέρετε πως λειτουργεί το εμποριο εκ του πονηρού ; (όπως με τις εκπτώσεις των καταστημάτων)

Οταν με την ψηφιακή επίγεια κάποτε θα χάσει η Novα πελάτες αυτούς που την ήθελαν μόνο για τα κανονικά κανάλια,τότε θα ρίξει τις τιμές αλλά κάνοντας έκπτωση στις τιμές ή αυτές που ήδη θα έχει κάνει αυξηση πριν...

Λογικά θέλει να βγάλει την μελλοντική χασούρα τώρα από αυτούς που θεωρεί σταθερούς πελάτες όπως καφετέριες κλπ

Την Nova την βάζεις ή δεν την βάζεις. Ομως και μόνο που στο μαγαζί έχεις τηλεόραση ή και σκέτο ραδιόφωνο πληρώνεις αλλα τρία ετήσια νταβατζηλίκια σε τρία διαφορετικά σωματεία κατόχους πνευματικών δικαιωμάτων! (Δεν θυμάμαι λεπτομέρειες, ας μας πει ο kokolino που έχει καφέ, τα ξέρω μόνο απο φίλο που ειχε καφετέρια πριν κάποια χρόνια αλλά την έκλεισε. Επίσης πρόσφατα ειχα διαβασει οτι ζητούσαν απο ενα παπού σε κάποιο ορεινό χωριό με ελάχιστους πελάτες 1000 ευρώ -μαζί και τα αναδρομικά ετών- για πνευματικά δικαιώματα για την τηλεόραση που έδειχνε ελεύθερα κανάλια μόνο!)

ΑΕΠΙ (Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Πνευματικής Ιδιοκτησίας) λέγεται ο φόβος και ο τρόμος κάθε καφενείου, ταβέρνας, μπαρ κλπ.κλπ..

ΑΕΠΙ (Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Πνευματικής Ιδιοκτησίας) λέγεται ο φόβος και ο τρόμος κάθε καφενείου, ταβέρνας, μπαρ κλπ.κλπ..

Αυτό είναι μια μεγάλη ιστορία, που κάποια στιγμή πρέπει να την κουβεντιάσουμε (στην Ελλάδα).
Το ποιος παντελονιάζει τελικά τα έσοδα απο τα δικαιώματα, πώς γίνεται η μοιρασιά σε αυτά και πως κόβει την ταρίφα στα μαγαζιά είναι κάτι που ποτέ δεν εξηγήθησε επαρκώς και υπό το φώς της ημέρας η κυρία ΑΕΠΙ (μάλλον το Δ.Σ της).

Το θέμα της ΝΟΒΑ στο καφενείο είναι διαφορετικό, δεν μπορείς να το έχεις αν δεν το πληρώσεις υπό συγκεκριμένους όρους και ταρίφα.

Δεν είναι λογικό να πληρώνουν το ίδιο για Nova ένα μπαρ στο Κολωνάκι και ένα χωριό στον Έβρο. Είναι άδικη πολιτική αυτή.

Δεν είναι λογικό να πληρώνουν το ίδιο για Nova ένα μπαρ στο Κολωνάκι και ένα χωριό στον Έβρο. Είναι άδικη πολιτική αυτή.

Τον καφέ τον αγοράζουν σε διαφορετικές τιμές; Γιατί να διαφέρει η nova;

Τον καφέ τον αγοράζουν σε διαφορετικές τιμές; Γιατί να διαφέρει η nova;

Εντελώς άστοχος ο παραλληλισμός , αγαπητέ μου φίλε….

Το σωστότερο είναι το κάτωθι:

- Το μπαρ στο Κολωνάκι (ή στο Λονδίνο) προϋποθέτει λειτουργικά έξοδα άνω των 5.000 ή 6.000 ευρώ μηνιαίως (επιεικώς) για το ενοίκιο και μόνο, ΟΠΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ τα 100 ευρώ της NOVA είναι … αμελητέα ποσότητα (γιατί απλά είναι πρόσθετο.. αξεσουάρ)…

- Για το καφενείο στο χωριό του Έβρου με λειτουργικά έξοδα (ενοικίου εν πάση περιπτώσει ) κάτω των 100 ευρώ (είναι απόλυτα ρεαλιστικό αυτό που αναφέρω) είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ το κόστος των 100 ευρώ της NOVA (αφού είναι.. μεγαλύτερο από αυτό του .. ενοικίου)…