Γιατι οι ξανθές αλλάζουν το μωρό τους κάθε 2 εβδομάδες ?
Γιατί η συσκευασία της πάνας λέει <<μέχρι 8 κιλά>> ...
Γιατί η συσκευασία της πάνας λέει <<μέχρι 8 κιλά>> ...
Aγγελε, πως βάζεις αυτές τις καταπληκτικές φωτογραφίες στην υπογραφή .......:award:Αγγελος said:Πω! Πω! Την λες σε όλους Δημητρη σήμερα!!!!![]()
![]()
Εγω καλος δεν είμαι???
![]()
Δημήτρης Ιωάννου said:Καλόοοοο...!:Banane0:
Πώς το παθες και έγραψες κάτι ωραίο..??? Να βάλεις θερμόμετρο το βράδυ..![]()
Ααα.. στο Avatar σου έχεις βγεί καταπληκτικός.!![]()
![]()
Eki_65 said:Σπύρο, μην του θυμίζεις τον Hulk!!!! , κάτι παθαίνει:slapface:
Eki_65 said:Aγγελε, πως βάζεις αυτές τις καταπληκτικές φωτογραφίες στην υπογραφή .......:award:
…μη του λες βρε Άγγελε…δεν έχεις καταλάβει πιο φωτο θέλει να ανεβάσει…Αγγελος said:???
Αν πας Επεξεργασια υπογραφης και insert image...
Χρειαζεται μονο να εχεις ανεβασει τις φωτο σου σε καποιο briefcase ωστε να βαλεις λινκ (γενικα να ειναι καπου στο ιντερνετ). Εγω τις εχω σε ενα briefcase στο pathfinder και χρησιμοποιώ τα λινκ (ανοιγεις την φωτο στο briefcase, δεξι κλικ, properties, copy το λινκ και paste στο δικο μας εδω και.... ελπίζω να μην σε μπέρδεψα)
Αγγελος said:Πω! Πω! Την λες σε όλους Δημητρη σήμερα!!!!![]()
![]()
Εγω καλος δεν είμαι???
![]()
Δημήτρης Ιωάννου said:Ααα.. στο Avatar σου έχεις βγεί καταπληκτικός.!![]()
![]()
GeonX, ευχαριστώ που κατάλαβες!!!GeonX said:…μη του λες βρε Άγγελε…δεν έχεις καταλάβει πιο φωτο θέλει να ανεβάσει…![]()
![]()
![]()
Aγγελε, άστα αυτά μόνος έβγαλες τα ματάκια σου!!!Αγγελος said::bang: ΦΤΟΥ ΡΕ ΓΜΤ!!!!!!!!
ΧΑ!ΧΑ! Ο Δίριμπος!!!! Τι εγινε δεν εχει καμμια ανακοίνωση να κανει η ΠΑΕ για να εμφανιστεί???![]()
Σπύρο,:grandpa: ο ΓΔ ξεχνάς ότι είναι βάζελος?Σπύρος Προδρόμου said:Που είναι ο ΓΔ να τον διαγράψει ? :music-smiley-005:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.