ένα πρόβλημα.....plz helpp!!!!!!!

dj_k_os

New member
14 October 2007
25
εχω ενα προβλιμα...με καλεσαν να πεξω σε ενα παρτι....
εχω στν διαθεση μου 3 μικτες(και θελω να τους σινδεσω μεταξυ τους)
εναν τελικο ενισχιτι και 2 500αρια ηχεια 2 cdιερες 2 pc 1 pick up 2 psp
και θελω να τα σινδεσω μεταξει τους...τα περισοτερα ξερς πως να τα συνδεσω...το προβλιμα ειναι οτι δν ειμαι σιγουροσ για το πως να σινδεσω τους 2 μικτες(2 τετρακαναλους)σε ενα τρικαναλο
και αν θα εχω προβλιματα με τον ηχο......??
σας παρακαλω βοιθειστεμε γτ εχv μονο 3 μερες στν διαθεση μου να προετιμαστω...

Re: ενα προβλιμα.....plz helpp!!!!!!!

Γιατί τόσο πολύ πράμα ;;;; Δε καταλαβαίνω την χρησιμότητα.
2 cd players ενα turntable και το pc μπορούν να συνδεθούν άνετα στον τρικάναλο. Απλά στην μία γραμμή θα έχεις ή το phono ( turntable) ή το Line( pc ) ενεργό.
Το psp όμως που κολλάει ;;;

ΓΙΑ καλιτερο ηχο και βλακειες...και επειδη δεν ειμαι στο 15μελες για τον εξοπλισμο αποφασιζουν αφτοι και καλα..τεσπα...εγω σκεφτομουν αν μπορεσω να χειριζομαι σαν καναλια τουσ 2 τετρακαναλους..η στην ανακγη να σινδεσω μονο τον 1 τετρακαναλο.......και να τον χειριζομαι σαν καναλη απο τον τρικαναλο.....

Φίλε μου μη μπλέκεσαι χωρίς λόγω, το να έχεις 40 μίκτες δεν πάει να πεί οτι θα σε βοηθήσει να παίξεις καλύτερα. Αν αυτοί που είναι στο 15μελές ξέρουν να στήνουν και να παίζουν ας το κάνουν οι ίδιοι , γιατί βάζουν εσένα ;;;
Δεν είναι δυνατόν να έχεις καλύτερο ήχο με 3 μίκτες συνδεδεμένους μεταξύ τους ούτε καλό ήχο θα πάρεις από το psp. Στήσε το set up σου όπως σε βολέυει καλύτερα κι άσε τους άλλους να λένε.

τίποτα, μην αγχώνεσαι. μπορεί να φένεται εντυπωσιακό να συνδέσεις 3 μίκτες και ολα τα υπόλοιπα αλλά απο την στιγμή που θα παίζεις μόνος σου θα είναι πολύ μπέρδεμα. εγώ η μόνη φορά που θυμάμαι να χρησιμοποιήσαμε 2 μίκτες ήταν μια φορά που παίζαμε με ένα φίλο μου back to back εκείνος με τα turntables του κι εγώ με τα cd players .

και εμεισ 2 θα ειμαστε αυτοσ με τα pc και της cdιερες και εγω με τα turntables.....
μηπως ομως μπορρεις να μ πεισ πως συνδεσατε τους μικτες μςταξυ τους?????

αυτο νομιζω δεν γινεται ......

ενας μικτης και οσες πηγες χωραει αυτο γινεται !!!!
τωρα 2 και 3 μικτες πρωτη φορα το ακουω ......

η τους εχουν περισευμα και θελουν να τα βαλουν ολα .........

δεν μπορω να καταλαβω το γιατι θελουν 3 μικτες;;;;

Κοίταξε αν θές να συνδέσεις τους μίκτες μεταξύ τους , θα πρέπει να συνδέσεις το REC OUT του ένα μίκτη σε κάποιο Line κανάλι του άλλου για να μην υπάρξει πρόβλημα με τις εντάσεις.

Τι μίκτες έχετε ;;; Το δικό μας set up είχε 2 x numark matrix 3.

1x gemini και 1x audiofony
σας ευχαριστω παρα παρα πολυ το ελισα τελικα το προβλιμα και ι ηχος ακουγεται τελεια......