Έναρξη παροχής υπηρεσιών VDSL2 έως και 50Mbps από τη Cyta

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Έναρξη παροχής υπηρεσιών VDSL2 έως και 50Mbps από τη

ΚΑΦΑΟ

Sorry για το offtopic, αλλά όποτε βλέπω αυτή τη λέξη, δεν μπορώ παρά να σκεφτώ πως κάποτε, κάποιος που δεν ήξερε γερμανικά, πήγε να το παίξει έξυπνος και τα κατάφερε... :BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Έναρξη παροχής υπηρεσιών VDSL2 έως και 50Mb

Sorry για το offtopic, αλλά όποτε βλέπω αυτή τη λέξη, δεν μπορώ παρά να σκεφτώ πως κάποτε, κάποιος που δεν ήξερε γερμανικά, πήγε να το παίξει έξυπνος και τα κατάφερε... :BDGBGDB55:

Ε πες ρε!!!!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Έναρξη παροχής υπηρεσιών VDSL2 έως και

Ε πες ρε!!!!

Νόμιζα πως ήταν γνωστό...

Προέρχεται από τη γερμανική ορολογία και είναι τα αρχικά του Kabelverzweiger (κα-φάου και όχι καφάο, καλωδιοκατανεμητής στη γλώσσα μας). Βέβαια, οι Γερμανοί ως συντομογραφία τα γράφουν KVz (κα-φάου-τσετ), αλλά ας μην το πάμε τόσο μάκρια...

Kάποιος λοιπόν "μαγκίτης" τεχνικός ή αντιπρόσωπος, με μερική γνώση της Γερμανικής, θα τα είπε κάποτα ΚΑΦΑΟ και μας έμεινε αμανάτι ο "όρος"... :p

Και οπως ειπε και καποιος ποτετζης υπεροπτικα, καφαο σημαινει ΚΑλα ΦΑγαν Ολοι τους.

μολις επικοινωνησα με cyta και δεν εχουν ιδεα ποτε θα ξεκινησει η διαθεσιμοτητα VDSL2 στην θεσσαλονικη...

Εμενα μου λειπει η "παλια-καλη" 24αρα adsl του οτε που μου εδινε 2,4 mb/sec download, non stop.Mετα αρχισαν οι "βλακιες" connx tv κ.τ.λ και χαλασε οποτε αλλαξα παροχο για να γλυτωσω και χρηματα (αλλες τιμες το 2007).Τωρα εχω cyta 24αρα σε γραμμη οτε, 500 μετρα απο το κεντρικο κτιριο του οτε και με εχουν λιμιταρει στα 12,86 σταθερα,ενω συνδεομαι στα 22.