ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΓΓΟΓΙΑΝΝΗΣ Super Moderator Staff member 20 October 2007 19,215 Μεσευρώπη 17 May 2017 #21 Re: ένας χριστιανός ας μου πει.... tmjuju said: Μακαδες τον παρέσυραν και τότε ... Click to expand... Σε power pc; Αποκλείεται.
Re: ένας χριστιανός ας μου πει.... tmjuju said: Μακαδες τον παρέσυραν και τότε ... Click to expand... Σε power pc; Αποκλείεται.
tmjuju Administration Team Staff member 21 January 2007 21,629 17 May 2017 #22 Re: ένας χριστιανός ας μου πει.... ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΓΓΟΓΙΑΝΝΗΣ said: Σε power pc; Αποκλείεται. Click to expand... καλα τοτε οι linuxαδες το έκαναν
Re: ένας χριστιανός ας μου πει.... ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΓΓΟΓΙΑΝΝΗΣ said: Σε power pc; Αποκλείεται. Click to expand... καλα τοτε οι linuxαδες το έκαναν
ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΓΓΟΓΙΑΝΝΗΣ Super Moderator Staff member 20 October 2007 19,215 Μεσευρώπη 17 May 2017 #23 Re: ένας χριστιανός ας μου πει.... tmjuju said: καλα τοτε οι linuxαδες το έκαναν Click to expand... Απο αυτούς όλα να τα περιμένεις
Re: ένας χριστιανός ας μου πει.... tmjuju said: καλα τοτε οι linuxαδες το έκαναν Click to expand... Απο αυτούς όλα να τα περιμένεις
supersonic Μέλος Σωματείου 17 June 2006 49,608 17 May 2017 #24 Re: ένας χριστιανός ας μου πει.... μια χαρά ειναι. ακόμα δουλεύει. το έβγαλα στην άκρη γιατί δεν έπαιρνε την τελευταία αναβάθμιση του σκουηζ
Re: ένας χριστιανός ας μου πει.... μια χαρά ειναι. ακόμα δουλεύει. το έβγαλα στην άκρη γιατί δεν έπαιρνε την τελευταία αναβάθμιση του σκουηζ