N nasosmp Established Member 20 June 2007 107 Κερατσίνι 30 November 2012 #21 Πάγωμα μέχρι να τελεσιδικήσει μια απόφαση δεν είναι δικαίωση. Για την Αμερική μιλας
andre74 Banned 13 September 2008 5,733 30 November 2012 #22 tmjuju said: Άλλη μια μέρα στη δουλειά ... Θα σκέφτεται και σήμερα Δούλεψα σκληρά Click to expand... "Δουλεύω" σημαίνει "κάνω δούλους " γι αυτούς. Αν το μάθει ο Μπουμπούκος πως Αμερικάνοι δικαίωσαν την Αργεντινή, θα σκίσει τα πτυχ... εε τα βιβλία του ήθελα να πω, δε νομίζω να του βρίσκονται τίποτε πτυχία.
tmjuju said: Άλλη μια μέρα στη δουλειά ... Θα σκέφτεται και σήμερα Δούλεψα σκληρά Click to expand... "Δουλεύω" σημαίνει "κάνω δούλους " γι αυτούς. Αν το μάθει ο Μπουμπούκος πως Αμερικάνοι δικαίωσαν την Αργεντινή, θα σκίσει τα πτυχ... εε τα βιβλία του ήθελα να πω, δε νομίζω να του βρίσκονται τίποτε πτυχία.
andre74 Banned 13 September 2008 5,733 30 November 2012 #23 Ανακαλώ το πικρόχολο σχόλιο, το ψαξα και λέει πως ήταν στέλεχος της ΔΑΠ στη Φιλοσοφική. Δε το βλέπω καλά το πτυχίο.
Ανακαλώ το πικρόχολο σχόλιο, το ψαξα και λέει πως ήταν στέλεχος της ΔΑΠ στη Φιλοσοφική. Δε το βλέπω καλά το πτυχίο.
Λάκης AVClub Fanatic 26 September 2007 14,357 Είμαι παντού 30 November 2012 #24 χρημα=εξουσια,οσο πιο πολυ χρημα,τοση πιο μεγαλη και η εξουσια που ειναι εθιστικη και μη διαχειρισιμη. Τα σαβανα δεν εχουν τσεπες ρεεεεεεε
χρημα=εξουσια,οσο πιο πολυ χρημα,τοση πιο μεγαλη και η εξουσια που ειναι εθιστικη και μη διαχειρισιμη. Τα σαβανα δεν εχουν τσεπες ρεεεεεεε