Ασφαλώς... όποτε θέλεις!konnos said:Τωρα Νικολ αν θες να πεις οτι οι αντρες δε ξερουν να μαγειρευουν πρεπει να αναθεωρησεις, να ζητησεις δημοσιως συγγνωμη στο ΝΕΤ και να με καλεσεις σπιτι σου για παστιτσιο...
Ναι μεν έκλεψα αλλά το ομολόγησα, συν ότι έκανα μάθημα κ στους υπόλοιπους άντρες που δεν ήξεραν...!Νικόλ said:Ασφαλώς... όποτε θέλεις!
Μιχάλη δεν μετράει η απάντηση σου εφ' όσον έκλεψες.... δεν ντρέπεσαι λιγάκι!!!!!![]()
konnos said:Τωρα Νικολ αν θες να πεις οτι οι αντρες δε ξερουν να μαγειρευουν πρεπει να αναθεωρησεις, να ζητησεις δημοσιως συγγνωμη στο ΝΕΤ και να με καλεσεις σπιτι σου για παστιτσιο...
Μιχάλης Κορ. said:Ναι μεν έκλεψα αλλά το ομολόγησα, συν ότι έκανα μάθημα κ στους υπόλοιπους άντρες που δεν ήξεραν...!![]()
Γιατί να ζητήσω από εσένα; τι σου έκανα;:nounder:MHTΣ said:Kαι να ζητήσεις συγγνώμη και από εμένα...:music-smiley-005:
Δεν είπα κάτι τέτοιο... είπα ότι δε ξέρετε τι σημαίνει "μαρινάρισμα". Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Εξ' άλλου όπως λέει κι η φίλτατη Τατιάννα, μόνο με preview θα με πείσει κάποιος για το αντίθετο!MHTΣ said:Που είπες ότι οι άντρες δεν ξέρουν να μαγειρεύουν...
Νικόλ said:Δεν είπα κάτι τέτοιο... είπα ότι δε ξέρετε τι σημαίνει "μαρινάρισμα". Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Εξ' άλλου όπως λέει κι η φίλτατη Τατιάννα, μόνο με preview θα με πείσει κάποιος για το αντίθετο!
Αυτό δε σημαίνει απαραιτήτως πως τα έχεις φτιάξει εσύ...MHTΣ said:Mην με κάνεις να ανεβάσω τώρα φωτό από κολοκύθια αυγολέμονο, γεμιστά, μοσχάρι στο φούρνο σε φύλλο κρούστας, κιμαδόπιτα και άλλα καλούδια...
Νικόλ said:Αυτό δε σημαίνει απαραιτήτως πως τα έχεις φτιάξει εσύ...
Εγώ ζήτησα να παίξω στους αγώνες που διοργανώνουν ώστε να αποδείξω και με preview πως γνωρίζω από off-side, αλλά δεν με παίζουν....:violent-smiley-008:StratosN said:ΧΑΧΑ, σιγα μη βγάλεις άκρη ΜΗΤΣ!!!![]()
Άντε τώρα να της ζητήσεις να σε πείσει με preview ότι ξέρει τι είναι το off-side...:ernaehrung004:
Πάνω που άρχισα να το μαθαίνω, τώρα μου το χαλάς............:slapface:PETRAN said:Άσχετο αλλά να διορθώσω οτι ο ζωμός που παραμένουν μέσα τα ψάρια κρέατα κ.λ.π λέγεται μαρινάδα και όχι μαρινάτα άσχετα τι έγραφε το άρθρο....
Μιχάλη με όλον τον σεβασμό,μην παρεξηγηθείς..![]()
Νικόλ said:Αυτό δε σημαίνει απαραιτήτως πως τα έχεις φτιάξει εσύ...
StratosN said:ΧΑΧΑ, σιγα μη βγάλεις άκρη ΜΗΤΣ!!!![]()
Άντε τώρα να της ζητήσεις να σε πείσει με preview ότι ξέρει τι είναι το off-side...:ernaehrung004:
Καλέ πλάκα έκανα..............MHTΣ said:Mε ξέρεις και από χθες για ψέυτη?...
Νικόλ said:Εγώ ζήτησα να παίξω στους αγώνες που διοργανώνουν ώστε να αποδείξω και με preview πως γνωρίζω από off-side, αλλά δεν με παίζουν....:violent-smiley-008:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.