Ενας στους δύο νιώθει ανασφάλεια στις παραλίες

Ώς βολιώτης απο καταγωγή και παραθερίζων τα τελευταία 20 χρόνια στο ανατολικό Πήλιο, οι μόνες παραλίες που καταχορούνται ώς Λαρισσινές είναι οι όχθες του πηνιού... :drummer:

Πάντως πέραν της πλάκας έχω ακούσει καλά λόγια για τον Αγιόκαμπο αλλα δεν έχω πάει ποτέ. Βέβαια και απο τους Σαλονικιούς άκουγα καλά λόγια για την Χαλκιδική και οι παραλίες τους (στο πρώτο πόδι) δεν είναι ούτε για να πετάς πετρούλες... Δεύτερο πόδι βέβαια είναι απο τα καλύτερα μέρη...

Και για να αρχίσουμε να βασανιζόμαστε λίγο απο τώρα φωτογραφιούλα απο Νταμούχαρη, απο τις ωραιότερες και καθαρότερες του Πηλίου...
2938724967_9851e1dceb.jpg

Re: Απάντηση: Re: Ενας στους δύο νιώθει ανασφάλεια στις παραλίες

Εχει απόλυτο δίκιο ο Βαγγέλης.
Και εγώ τα ιδια νόμιζα μέχρις πού ´εμπλεξα´στά Λαρισινά Σόγια.:Banane0:.
Ο Αγιόκαμπος ειναι μαγευτικός.
Αλλά και απο την Μεριά των Τεμπών να ξεκινήσεις στρίβοντας δεξιά πρός Στόμιο και Κόκκινο Νερό(πού είναι Λαρισινά παράλια)βρίσκεις εξαιρετικές παραλίες και πεντακάθαρα Νερά.
Και απο πάνω ο Κίσσαβος να σού στέλνει Αεράκι και ,άμα θές ανεβαίνεις και στην Καρίτσα που ειναι ορεινό χωριό γιά Καφέ.

Και άσε τούς ´Αυστριακούς´να λένε.:flipout::flipout:

Σπυρο, απο Αγιοκαμπο (που ειναι 35 λεπτα απ τη Λαρισα) πας παραλιακα Σωτηριτσα, Βελικα, Κοκκινο Νερο, Κουτσουπια κτλ...θα βρεις σχεδον ερημικες παραλιες, ακομα και μεσα Ιουλιου..Και σαφως απο Λαρισα δεν αξιζει να μπλρεξεις καθολου με Τεμπη.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ενας στους δύο νιώθει ανασφάλεια στις παραλίες

Σπυρο, απο Αγιοκαμπο (που ειναι 35 λεπτα απ τη Λαρισα) πας παραλιακα Σωτηριτσα, Βελικα, Κοκκινο Νερο, Κουτσουπια κτλ...θα βρεις σχεδον ερημικες παραλιες, ακομα και μεσα Ιουλιου..Και σαφως απο Λαρισα δεν αξιζει να μπλρεξεις καθολου με Τεμπη.

Chris με βολευει μεσω Τεμπών γιατί ανάμεσα σε Στομιο και Κοκκινο Νερο υπάρχει μιά ερημική ,σχεδόν, παραλία τού Ψαρόλακα, που λίγο παραπάνω έχει ένα μικρό σπίτι,συγγενής μου..
Αλλοιώς οταν βρίσκομαι απο την μεριά τού Πλατυκάμπου πηγαινω ,οπως λές.
Σε ευχαριστώ.
Υ.Γ.
Ειπαμε:Τα γυναικόσογα με έμαθαν Γεωγραφία.:flipout::flipout::flipout:

Από τη μεριά του εξοχικού μας, αξιοπρεπέστατη η Σκοτίνα. Αλλιώς, προς Τέμπη μεριά.

Πάντως, προσωπικά, σαν το δεύτερο πόδι, δεν...
Τορώνη, Τριστινίκα forever! :grinning-smiley-043

Αγιο Νικιτα...ενταξει καποτε!:coool:
Ερημικες παραλιες στα αστακονησια με φουσκωτακι.
Παξοι- αντιπαξοι:2thumb22sup:
Και Μηλο...Αγια Κυριακη...και εδω καποτε..:bigcry:

...

Attachments

• 4.jpg
    4.jpg
    86.1 KB · Views: 9
  • paxoi0008_004.jpg
    paxoi0008_004.jpg
    51.2 KB · Views: 11