Ένδειξη λειτουργίας ON/OFF του κλιματιστικού σας

takisot

Μέλος Δ.Σ.
Staff member
17 June 2006
29,308
Παλλήνη

Για να ξέρετε πότε το κλιματιστικό είναι ανοικτό και πότε όχι:

Attachments

• image001.jpg
    image001.jpg
    17.1 KB · Views: 108
Χαχα! Σαν τον Αστερίξ που μόλις ήπιε μαγικό ζωμό είναι η γάτα στη δεύτερη φωτογραφία!!!

Είναι φοβερές οι γάτες. Μπορούν να βρούν τα πιο απίθανα μέρη για να κοιμηθούν. Έχω ένα μικρό γατάκι τώρα στο σπίτι και του αρέσει να κοιμάται μέσα σε μια παντόφλα χειμερινή γούνινη.

Άσχετο, αλλά ρε παιδιά είναι ιδέα μου ή εχουν εξαφανιστεί οι αδέσποτες γάτες στις γειτονιές;

Photis said:
Άσχετο, αλλά ρε παιδιά είναι ιδέα μου ή εχουν εξαφανιστεί οι αδέσποτες γάτες στις γειτονιές;

Δεν παρατήρησες ότι εδώ και 2-3 χρόνια η τιμή στο σουβλάκι δεν έχει αυξηθεί ?

Απάντηση: Re: Ένδειξη λειτουργίας ON/OFF του κλιματιστικού σας

BIOS said:

ΧΑΧΑΧΑΧΑ
:blink: :violent-smiley-008:

Eνα γατακι που ειχα, κοιμηθηκε στη μηχανη του αυτοκινητου.
Μετα απο διαδρομη 22 χλμ για τη δουλεια μου, μολις εφτασα και κατεβηκα απο το αυτοκινητο, τοτε κατεβηκε και αυτο!
Δεν επεσε στο δρομο, ουτε κατεβηκε οταν σταματησα σε φαναρια κατα τη διαδρομη!

Τακης Σωτηροπουλος said:

Για να ξέρετε πότε το κλιματιστικό είναι ανοικτό και πότε όχι:

ΤΡΟΜΕΡΟ:flipout: :flipout:

Ελα ρε Πανο, τι τρομερο. Πηγε ο Τακης για καφε στο Σωκρατιδη και εβγαλε δυο φωτο. Σιγα το πραγμα.......χεχεε

BIOS said:

Κοίτα για κεμπάμπ στο μοναστηράκι μου έχει τύχει να είναι γάτα. Αλλά περισσότερο φοβάμαι ότι τις καθαρίζουν όλες οι κινέζοι που τις έχουν κανονικά στο μενού τους... Και αυτό που με ανυσηχεί περισσότερο είναι ότι οι κινέζοι τρώνε τις γάτες αλλά δεν τρώνε και τα ποντίκια.

Browser said:
Ελα ρε Πανο, τι τρομερο. Πηγε ο Τακης για καφε στο Σωκρατιδη και εβγαλε δυο φωτο. Σιγα το πραγμα.......χεχεε

Εμενα ο δικος μου ΔΕΝ δυναται να προσεγγισει το κλιματιστικο λογω ηλικιας :grandpa: και...κιλων..:award:
Ο... "Πατουσης" ειναι 9 χρονων :grinning-smiley-043 και 6 κιλα...:music-smiley-005:

Last edited: