Ένδειξη ποσοστού Μπαταρίας στο iphone 3.0_ΝΑΙ

Mπορείς απλά να ακουμπήσεις και τη μπάρα με δύο δάκτυλα...:firstprize:

:ernaehrung004:

Κ κλείνει με το πάτημα με το ένα δάχτυλο στην μπάρα ή με το μικρό x στο πάνω αριστερό μέρος της καρτέλλας που ανοίγει !! :BDBDG54:

Re: Απάντηση: Ένδειξη ποσοστού Μπαταρίας στο iphone 3.0_ΝΑΙ

:ernaehrung004:

Κ κλείνει με το πάτημα με το ένα δάχτυλο στην μπάρα ή με το μικρό x στο πάνω αριστερό μέρος της καρτέλλας που ανοίγει !! :BDBDG54:

...ή απλώς πατώτας το Home Button...

Δε μου το εγκαθηστά με τίποτα το SBSettings. Μου βγάζει host unreachable. Ότι άλλο έβαλα ΟΚ.... Γιατί άραγε;

Xmmm μετα απο 3 μερες, σημερα ειναι η πρώτη μερα που παρατηρω προβλημα με την καταναλωση μπαταρίας. Το φόρτισα εντελώς και ΧΩΡΙΣ χρηση σε 3 ωρες επεσε στο 50%??? επίσης παρατηρω συνεχόμενη παρεμβολή στα ηχεια στο pc διπλα μικρής εντάσεωνς, σα να ψαχνει σήμα (ειναι στο 80%) ή οταν δεχεται κληση. τωρα παλι το ειχα μια ωρα στην πριζα ζεματάει και δεν φορτισε καθολου!!!!

Ειναι γενικο το φαινομενο σε πολλα fora έξω γινεται χαμος με τα ιδια συμπτώματα. Το sbsettings το σουταρα. Μετα το σημερινο Update ξεκινησαν τα παρατραγουδα...ισως να μην φταιει αυτο αλλα απο εκει ξεκινησαν ολα..

Εγώ είμαι μια χαρά πάντως...έχω το 2G και με το SBSettings βλέπω τι έχω ανοιχτό και μέχρι στιγμής η κατανάλωση είναι μικρότερη από πριν !!

Μιχάλη βρήκα τι φταιει -μέχρι στιγμης, το εγραψα στο διπλανο thread. Ειναι λιγο κρυμμενη η λύση και γι αυτο την εχουν πατήσει πολλοι.

Το SSH από το SBSettings πως μπορούμε να το κάνουμε να μην είναι συνέχεια ανοιχτό από default κάθε φορά που ανοίγει το τηλέφωνο; Στο BossPrefs είχε επιλογή.

Απάντηση: Re: Ένδειξη ποσοστού Μπαταρίας στο iphone 3.0_ΝΑΙ

Το SSH από το SBSettings πως μπορούμε να το κάνουμε να μην είναι συνέχεια ανοιχτό από default κάθε φορά που ανοίγει το τηλέφωνο; Στο BossPrefs είχε επιλογή.

Ανοίγεις το SBSettings. Αριστερά κάτω έχει ένα μικρό εικονίδιο που λέγεται More. Το πατάς και σε πάει στις ρυθμίσεις του sbsettings. Πας στο Set toggles ´που εκεί ρυθμίζεις τους διακόπτες για ποιά προγράμμτα θες να σου εμφανίζονται στην αρχική οθόνη για να τα ανοιγοκλείνεις. Φυσικά έχει και το SSH.-bye-

Τάσο αυτό το έχω δει και το μόνο που κάνει είναι να κρύβει τα εικονίδια.
Κρύβει σαφώς και του SSH αλλά το αφήνει ανοιχτό και τρώει αρκετή μπαταρία.

Απάντηση: Re: Ένδειξη ποσοστού Μπαταρίας στο iphone 3.0_ΝΑΙ

Τάσο αυτό το έχω δει και το μόνο που κάνει είναι να κρύβει τα εικονίδια.
Κρύβει σαφώς και του SSH αλλά το αφήνει ανοιχτό και τρώει αρκετή μπαταρία.

Οχι. Δεν μιλάω για HIDE icons . Πας από το set toggles.

Re: Απάντηση: Re: Ένδειξη ποσοστού Μπαταρίας στο iphone 3.0_ΝΑΙ

Οχι. Δεν μιλάω για HIDE icons . Πας από το set toggles.

Ναι το κατάλαβα. Από το set toggles πάω και ότι κάνεις εκεί OFF το κρύβει από τα κουμπάκια του SBSettings στην αρχική του οθόνη.

Re: Απάντηση: Ένδειξη ποσοστού Μπαταρίας στο iphone 3.0_ΝΑΙ

Xmmm μετα απο 3 μερες, σημερα ειναι η πρώτη μερα που παρατηρω προβλημα με την καταναλωση μπαταρίας. Το φόρτισα εντελώς και ΧΩΡΙΣ χρηση σε 3 ωρες επεσε στο 50%??? επίσης παρατηρω συνεχόμενη παρεμβολή στα ηχεια στο pc διπλα μικρής εντάσεωνς, σα να ψαχνει σήμα (ειναι στο 80%) ή οταν δεχεται κληση. τωρα παλι το ειχα μια ωρα στην πριζα ζεματάει και δεν φορτισε καθολου!!!!

http://myi.gr/2009/06/iphone-os-3-0-draining-fast/

iPhone OS 3.0 Draining Fast

Μέτα την εγκατάσταση του iPhone OS 3.0 σε μερικούς από εσάς η μπαταρία μπορεί να τελειώνει γρήγορα. Σύμφωνα με το iSpazio αυτό μπορεί να συμβαίνει λόγω του Push και του MobileMe αν δεν θέλετε να τελειώνει γρήγορα η μπαταρία του iPhone απλά απενεργοποιήστε το Push και μετρήστε το πάλι για να δείτε πόσο μπορεί να κρατήσει χωρίς να συνδέεται στο MobileMe.