Ενδιαφέρομαι για την Sony 49XG9005

Sick_boy

New member
12 June 2020
6
Παιδιά καλησπέρα.
Είμαι νέος στο forum, αλλά ενδιαφέρομαι για την 49xg9005.
Θέλω όμως να ρωτήσω κάτι τα παιδιά που την έχουν ήδη αγοράσει, αν μπορούν να με διαφωτίσουν.
Το remote control, δουλεύει με υπέρυθρες και έχει bluetooth μόνο για το voice control; Μπορεί να απενεργοποιηθεί το bluetooth;
Πείτε με οπισθοδρομικό, αλλά δεν θα ήθελα να έχω και το remote να ακτινοβολεί την ώρα που βλέπω τηλεόραση. Άλλοι βέβαια εκτιμούν την ευκολία του bluetooth και μπορεί να το θεωρούν υπερβολικό, το σέβομαι.
Περιμένω απάντηση σας.
Φιλικά

Last edited by a moderator:
Η συγκεκριμένη τηλεόραση είναι υπερβολικά ακριβή. Με περίπου το ίδιο αντίτιμο βρίσκεις τις αντίστοιχες (σειράς 9) 55", ενώ με χίλια ευρώ βρίσκεις OLED.

Το bluetooth αν ήταν συνέχεια ανοιχτό από την μεριά του τηλεκοντρόλ τότε η μπαταρία θα κρατούσε λίγες μέρες ίσως και βδομάδες αλλά όχι μήνες.
Δεν ξέρω ακριβώς πως λειτουργεί αλλά νομίζω μόνο αν πατήσεις κάποια λειτουργία που χρειάζεται το bluetooth, μόνο τότε ανοίγει.

Δεν έχει νόημα να το συζητάμε αυτό από την στιγμή στα σπίτια μας πιάνουμε 40 δίκτυα wi-fi και δίκτυα κινητής όπου εκπέμπουν πολύ περισσότερο από το κοντρόλ της τηλεόρασης.......