Ενδιαφερον για αγορα DENON AVP-A1HD

SPIROS NTOUTSIS

AVClub Enthusiast
23 November 2006
747
Υπαρχει απο μελη ενδιαφερον για αγορα του ανωτερω προενισχυτη ειτε απο Ελλαδα ειτε απο Γερμανια ...

Αν ρωτάς και εγώ ενδιαφέρομαι αλλά η τιμή είναι στα ύψη.
Εχεις κάτι υπ όψην σου?
Για λέγε για λέγε.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:aktion033:

Αύριο θα παραγγείλω τον 4308.Το έχω ήδη κανονίσει.(μπορώ όμως και να αλλάξω γνώμη, αύριο θα δώσω το ρευστό)

Φοβερό εργαλείο ο DENON AVP-A1HD το ζαχάρωνα αλλά πολύ ακριβώς μου φαίνεται.
Θυμάμαι μάλιστα επειδή το έψαχνα οτι κάπου είχα δει την τιμή στα 4200 τώρα όμως όπου κι αν κοιτάξω είναι κάπου στα 4700 .
Ξέρεις εσύ κάτι καλύτερο;

Last edited:
Re: Απάντηση: Ενδιαφερον για αγορα DENON AVP-A1HD

Αύριο θα παραγγείλω τον 4308.Το έχω ήδη κανονίσει.(μπορώ όμως και να αλλάξω γνώμη, αύριο θα δώσω το ρευστό)

Φοβερό εργαλείο ο DENON AVP-A1HD το ζαχάρωνα αλλά πολύ ακριβώς μου φαίνεται.
Θυμάμαι μάλιστα επειδή το έψαχνα οτι κάπου είχα δει την τιμή στα 4200 τώρα όμως όπου κι αν κοιτάξω είναι κάπου στα 4700 .
Ξέρεις εσύ κάτι καλύτερο;

Αυτή η τιμή είναι για τον ολοκληρωμένο AVC A1HD. Για τον "καθαρό" προ AVP A1HD βάλε ακόμα 1000 ευρώ τουλάχιστον.!!!

Eχει τιμη καταλογου 7000e Ελλαδα (ο AVP -A1HD , ειναι προενισχυτης και οχι ολοκληρωμενος )..

Μιλαμε παντα για μετρητα και τιμη 5000+(υπαρχουν ηδη 3 ενδιαφερομενοι για τον προενισχυτη ).Το ενδιαφερον μπορει να επεκταθει και στους ολοκληρωμενους της DENON(Kινοτεχνικη),γιατι μας ενδιαφερει η επιτευξη συμφεροτερης τιμης απο την επισημη αντιπροσωπεια σαν συνολικο ποσο αγορας .
Υπαρχει καποιο μελος του site που να ξερει απο Γερμανια καποιο αξιοπιστο "μαγαζι" που να πουλα αντιστοιχης τιμης προιοντα ;