Ενδιαφέρουσα Άποψη

Και η άποψή μου είναι ότι δεν είναι μακριά η ημέρα που θα αναπτύξουν αντίστοιχη τεχνολογία χειρισμού όπως το Wii και οι άλλες εταιρίες. Αν θα είναι κοινό στάνταρτ ή η κάθε εταιρία το δικό της θα κριθεί από άλλους οικονομικούς παράγοντες που θα ισχύουν τότε...

http://www.tech.co.uk/home-entertai...forms-to-merge?articleid=725413429&source=rss

Μάλλον για αυτό το άρθρο μιλάει ο Γιώργος...

Ναι αυτό εννοούσα.

Σίγουρα νομίζω πως θα ήταν καλύτερο για τους καταναλωτές. Όλοι οι τίτλοι συμβατοί με όλα τα μηχανήματα ακούγεται πολύ καλό. Αμφιβάλλω όμως αν υπάρχει η θέληση για κάτι τέτοιο από τις εταιρίες.

Xλωμο μου ακουγεται. Και δεν ξερω και κατα πόσο θα ήταν σκόπιμο. Πάντα τα μηχανήματα μεταξύ τους θα εχουν τεχνολογικες διαφορες, αλλα δυνατοτερα αλλα όχι. Αν γινει αυτο που λετε, θα φτασουμε σε μια φαση αναλογη μ'αυτη που επικρατει στα PC.. που τα παιχνιδια ειναι μεν κοινα για ολους, αλλα πρεπει να ξοδεψει κανεις μια περιουσια σε καρτες γραφικων των 1000 ευρω ωστε να τα απολαυσει. Ενω στις κονσολες... τα παιχνιδια παιζουν σωστα εκει που προοριζονται..

Re: Απάντηση: Ενδιαφέρουσα Άποψη

Ναι αυτό εννοούσα.

Σίγουρα νομίζω πως θα ήταν καλύτερο για τους καταναλωτές. Όλοι οι τίτλοι συμβατοί με όλα τα μηχανήματα ακούγεται πολύ καλό. Αμφιβάλλω όμως αν υπάρχει η θέληση για κάτι τέτοιο από τις εταιρίες.

Too good to be true !!!

Re: Απάντηση: Ενδιαφέρουσα Άποψη

Και η άποψή μου είναι ότι δεν είναι μακριά η ημέρα που θα αναπτύξουν αντίστοιχη τεχνολογία χειρισμού όπως το Wii και οι άλλες εταιρίες. Αν θα είναι κοινό στάνταρτ ή η κάθε εταιρία το δικό της θα κριθεί από άλλους οικονομικούς παράγοντες που θα ισχύουν τότε...

Το εχουν κανει εδω και αρκετους μηνες και ηδη εχουν κυκλοφορησει και καποια games για το ps2 για αρχη....Ομως πατωσε!

(παλιοτερα ειχα ποσταρει και το σχετικο λινκ αλλα δε το εχω πλεον)