Ενημέρωση από που;;;

doros

AVClub Addicted Member
19 June 2006
1,411
Ηράκλειο Αττικής
Με αφορμή και τα τελευταία γεγονότα που στα δελτία ειδήσεων μονοπωλούσε το θέμα του χιονιού ενώ για το Κόσοβο και τις Εκλογές στην Κύπρο ασχολήθηκαν τα κανάλια συνολικά κανένα 3λεπτο στα κεντρικά τους δελτία, χωρίς πολιτικές αναλύσεις, γιατί όλοι οι πολιτικοί αναλυτές προτιμούσαν τα εύκολα, δηλαδή να μιλάνε για το χιόνι,

Από που ενημερώνεστε ρε παιδιά;;; (εκτός από τα κείμενα του Σπύρου Σούρλα :grinning-smiley-043)

Και δεν εννοώ απλώς το μέσο (τηλεόραση, internet κτλ). Εννοώ συγκεκριμένα...

Τόσος κόσμος έχει διαβάσει το thread. Πείτε κάτι ρε παιδιά. Πραγματικά ρωτάω, γιατί με ενδιαφέρει το θέμα. Εγώ διαβάζω λίγο το in, ναυτεμπορική και τη νέα υπηρεσία του google που φέρνει ειδήσεις από παντού...

Re: Απάντηση: Ενημέρωση από που;;;

Τόσος κόσμος έχει διαβάσει το thread. Πείτε κάτι ρε παιδιά. Πραγματικά ρωτάω, γιατί με ενδιαφέρει το θέμα. Εγώ διαβάζω λίγο το in, ναυτεμπορική και τη νέα υπηρεσία του google που φέρνει ειδήσεις από παντού...

in.gr, flash, e-go, naftemporiki & imerisia. Καί γιά τα αθλητικά της Νότιας Πελοπονήσσου http://www.nsport.gr/

ποιο αντικειμενική πληροφόρηση απο τον Σούρλα δεν υπάρχει ..

οπότε my vote goes to doc !! :worshippy:

απο εκεί και πέρα θα συμφωνήσω με τον φίλο "spartiatis".

δεν ακουμπάω πλέον εφημερίδες και ούτε φυσικά κάθομαι να ενημερωθώ(εδώ γελάνε) απο την τηλεόραση.

υ.γ άλλωστε δεν θέλω σκουπίδια στην καινούργια μου tv :BDGBGDB55:

Εφημεριδες.... φτηνες ειναι, παιρνε 3-4... και κατι θα βγαλεις...

Καθημερινη, Βημα, Ελευθεροτυπια. Καμια δεν ειναι απολυτως αχρωματιστη, αλλα συνολικα εχουν μια σχετικη σοβαροτητα, και βγαζεις μια εικονα...

Eφημερίδες,αλλά με πολύ μεγάλη επιφύλαξη και μόνον ορισμένους δημοσιογράφους,όπως Καθημερινή,Ελευθεροτυπία.Επίσης την δεκαπενθήμερη εφημερίδα ´Ρήξη´.
Περιοδικά:Aντί,Αρδην
Απο τα sites τού Guardian και τού BBC,και απο επιλεγμένα μπλόγκς τής Ελλάδας αλλά και τού εξωτερικου.
Υ.Γ.
Παλιότερα εμπιστευόμουν περισσότερο τον Ελληνικό τυπο...Τα τελευταία χρόνια έχω όλο και περισσότερες ενδείξεις οτι είναι κατά 10% αδέσμευτος και βρίθει απο παπαγαλάκια δυστυχώς.

Mηπως θα μπορουσες αν θελεις να αναφερεις τα ελληνικα μπλοκς που θεωρεις οσο το δυνατον αξιοπιστα ?

Απάντηση: Re: Ενημέρωση από που;;;

Mηπως θα μπορουσες αν θελεις να αναφερεις τα ελληνικα μπλοκς που θεωρεις οσο το δυνατον αξιοπιστα ?

Εχω κάνει αναφορές ειδικά στο thread 'Τετρομαγμένοι´.
Θα μαζέψω κάποια στιγμή ένα ´πακετάκι´και θά τά αναφέρω συνοπτικά..
Οφείλω εκ τών προτέρων να δηλώσω οτι δεν γνωρίζω οποιονδήποτε απο αυτούς τούς bloggers ,γιατί δεν θάθελα να θεωρηθεί διαφήμιση.

Ευχαριστω..Βεβαια κατα καιρους απο το θεμα σου εχω ανακαλυψει και εγω καποια blogs με πολυ ενδιαφερουσες αποψεις.Πιθανοτατα θα εχεις και αλλα υποψη σου που δεν τα εχεις αναφερει.Αν καποια στιγμη που εχεις χρονο κανεις και τον κοπο να τα αναφερεις ολα μαζι θα ηταν ιδανικο...