Ενημέρωση προς τα μέλη

Stergito

Μέλος Σωματείου
11 November 2006
14,530
Θεσσαλονίκη
Καλησπέρα σε όλους.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, ο Κωνσταντίνος Κεκεμένης και ο Κώστας ο Παπαγεωργίου μου πρότειναν συνεργασία με την Aphrodite's Vision, στο παράρτημα της Θεσσαλονίκης.

Μια και δέχτηκα την πρότασή τους, θεωρώ εύλογο ότι πλέον δεν είναι πρέπον να διατηρώ τη διαχείριση των κατηγοριών Audio.

Σας αφήνω λοιπόν, παραμένοντας μόνο στην αγαπημένη μου Μουσική κατηγορία.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φίλους που με βοήθησαν στο δύσκολο έργο της διαχείρισης, που ανέχτηκαν τα όποια λάθη μου, και που πρόσφεραν με τις γνώσεις τους εδώ κι ελπίζω να συνεχίζουν να προσφέρουν. Θα είμαι κι εγώ εδώ γύρω, αλλά όχι τόσο πολύ πλέον, μια και ο φόρτος αρχίζει και αυξάνεται.

Να είστε όλοι σας καλά! Χαίρομαι πολύ που γνώρισα τόσο κόσμο μέσα από αυτή την κατηγορία και διατηρώ και φιλικές σχέσεις με αρκετούς.

Και να με συμπαθάτε αν σας πίκρανα ενίοτε...

Από τις πρώτες μέρες που γράφτηκα στο forum, τα γραφόμενα σου μου έδειξαν ένα πολύ αξιόλογο και ποιοτικό άνθρωπο!

Οι δε παρεμβάσεις σου στη διαχείρηση δίκαιες και ουσιώδεις.

Καλή επιτυχία στο νέο σου βήμα με όλη μου τη καρδιά!

Καλη επιτυχια, ολοψυχα.
Καλη δυναμη !

(...)
by the way, τα συστηματα πραγματικα υψηλης πιστοτητας στην εκθεση ηταν 3.
Πρωτο wilson με audio research-flying colours there, δευτερο aphrodite's με cessaro και τριτο afrodite's (δεν θυμαμαι ποια ηχεια-ηταν στο δευτερο περιπτερο της).
Οι αποψεις ειναι υποκειμενικες και βασιζονται στα αυτια και την εμπειρια και καθενας εχει δικαιωμα στη γνωμη του-αν και το αποτελεσμα ειναι απολυτα αντικειμενικο .
(δεν ετυχε να ακουσω τα muon).

Last edited:
Καλησπέρα σε όλους.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, ο Κωνσταντίνος Κεκεμένης και ο Κώστας ο Παπαγεωργίου μου πρότειναν συνεργασία με την Aphrodite's Vision, στο παράρτημα της Θεσσαλονίκης.

Μια και δέχτηκα την πρότασή τους, θεωρώ εύλογο ότι πλέον δεν είναι πρέπον να διατηρώ τη διαχείριση των κατηγοριών Audio.

Σας αφήνω λοιπόν, παραμένοντας μόνο στην αγαπημένη μου Μουσική κατηγορία.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φίλους που με βοήθησαν στο δύσκολο έργο της διαχείρισης, που ανέχτηκαν τα όποια λάθη μου, και που πρόσφεραν με τις γνώσεις τους εδώ κι ελπίζω να συνεχίζουν να προσφέρουν. Θα είμαι κι εγώ εδώ γύρω, αλλά όχι τόσο πολύ πλέον, μια και ο φόρτος αρχίζει και αυξάνεται.

Να είστε όλοι σας καλά! Χαίρομαι πολύ που γνώρισα τόσο κόσμο μέσα από αυτή την κατηγορία και διατηρώ και φιλικές σχέσεις με αρκετούς.

Και να με συμπαθάτε αν σας πίκρανα ενίοτε...

"θεωρώ εύλογο ότι πλέον δεν είναι πρέπον"

Νομίζω πως η νέα σου επαγγελματική ιδιότητα δεν αποκλείει το να είσαι διαχειριστής.
Ίσως και να κάνει καλό στην σελίδα να έχουμε διαχειριστές επαγγελματίες...
Θα έχουμε λιγότερα "λάθη"... και προσεκτικότερες διατυπώσεις...
Βέβαια αν θες να φύγεις μόνο γι' αυτό ή το επιβάλλουν οι κανονισμοί, άλλο καπέλο.
Εξ' άλλου δεν ξέρω τι λένε οι κανόνες λειτουργίας του κλαμπ περί αυτού, γιατί δεν τους διάβασα ποτέ εμπεριστατωμένα.
Και όχι για κανέναν ιδιάιτερο λόγο, απλά δεν είχα προβλήματα ποτέ (ban κ.τ.λ)
Το μόνο που θυμάμαι είναι κάτι περί ασυμβίβαστου στην συμμετοχή επαγγελματιών στον Συλλόγο.
Αυτά τα λίγα.

Εύχομαι καλή τύχη, καλές πωλήσεις, και να παραμείνεις απλός χομπίστας...
Αν το πετύχεις αυτό θα γίνεις και καλός επαγγελματίας...
Ενδεχομένως ο καλύτερος.

Re: Απάντηση: Ενημέρωση προς τα μέλη

"θεωρώ εύλογο ότι πλέον δεν είναι πρέπον"

Νομίζω πως η νέα σου επαγγελματική ιδιότητα δεν αποκλείει το να είσαι διαχειριστής.
Ίσως και να κάνει καλό στην σελίδα να έχουμε διαχειριστές επαγγελματίες...
Θα έχουμε λιγότερα "λάθη"... και προσεκτικότερες διατυπώσεις...
Βέβαια αν θες να φύγεις μόνο γι' αυτό ή το επιβάλλουν οι κανονισμοί, άλλο καπέλο.
Εξ' άλλου δεν ξέρω τι λένε οι κανόνες λειτουργίας του κλαμπ περί αυτού, γιατί δεν τους διάβασα ποτέ εμπεριστατωμένα.
Και όχι για κανέναν ιδιάιτερο λόγο, απλά δεν είχα προβλήματα ποτέ (ban κ.τ.λ)
Το μόνο που θυμάμαι είναι κάτι περί ασυμβίβαστου στην συμμετοχή επαγγελματιών στον Συλλόγο.
Αυτά τα λίγα.

Εύχομαι καλή τύχη, καλές πωλήσεις, και να παραμείνεις απλός χομπίστας...
Αν το πετύχεις αυτό θα γίνεις και καλός επαγγελματίας...
Ενδεχομένως ο καλύτερος.

Ακριβοτζών, όσον αφορά τη διαχείριση, δεν υπάρχει θέμα διαδικαστικό απ' όσο ξέρω, αλλά είναι για μένα.
Όσο ουδέτερος και να είμαι, είμαι άνθρωπος και μπορεί να μεροληπτήσω σε μια στιγμή αδυναμίας. Θέλω να αποκλείσω αυτό το ενδεχόμενο.

Όσον αφορά το Σωματείο, αν κριθεί αναγκαίο θα παραιτηθώ, παρόλο που με λυπεί αυτό.

Όπως και να 'χει, σας ευχαριστώ πολύ όλους!

Υ.Γ. Ηλία, τα Cessaro ήταν στην TLA, όχι σ' εμάς. Εμείς είχαμε όλη τη σειρά των Verity (πλην του Tamino) με τα Nagra στη μεγάλη αίθουσα και στη μικρή τα ηχεία της DeVore που έπαιζαν με Air Tight, Acoustic Arts και Tri.

στη μικρή τα ηχεία της DeVore που έπαιζαν με Air Tight, Acoustic Arts και Tri.

αυτα μαλλον εννοει Στεργιο.

και βιαστηκες να παρεις πλατω, που τ ονειρο σου ειναι το ντελφι.

Δυστυχώς δεν έπιασε η κατάρα μου να πουλάς στο υπόλοιπο της ζωής σου Sl1200mk2 :flipout:
Μεγαλοπιάστηκες με αυτά τα Dr.Achtung τώρα :jester:

Re: Απάντηση: Ενημέρωση προς τα μέλη

αυτα μαλλον εννοει Στεργιο.

και βιαστηκες να παρεις πλατω, που τ ονειρο σου ειναι το ντελφι.

Δεν πειράζει, θα το ακούω "στη δουλειά" (με SME V παρακαλώ!)...;)

Καποια στιγμη θα πρεπει να αναθεωρηθει ο κανονισμος οσον αφορα τους επαγγελματιες και την συμμετοχη τους στο διαχειριστικο κομματι.

Ναμαστε καλα ,ορθη κριση περι ατομων εχουμε ολοι και μπορουμε να διακρινουμε ποτε καποιος επεμβαινει σωστα και ποτε επεμβαινει με περιεργα κινητρα.

Αλλωστε δημοκρατια εχουμε οταν σφαλλει καποιος του το λεμε ανοιχτα.

Και αν δεν κανω λαθος εχουμε ηδη εναν επαγγελματια που ειναι διαχειριστης σε κατηγορια σχετικη με το αντικειμενο του και δεν υπηρχε καποια ενσταση. (τον Κωστα Ποτακιδη εννοω)

Αν δεν εχεις χρονο πια να το καταλαβω.

Αλλα πραγματικα παιδια (με την καλη εννοια) σαν εσενα θα λειψουν απο τα δρωμενα και τις εξελιξεις.

οχι ρε γαμωτο τωρα δεν θα μπορω να σου πουλησω τιποτα!:slapface:
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΟΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ!-bye-

Επιτέλους! Θα έχω φίλο όχι απλώς χαιεντά αλλά επαγγελματία χαιεντά!

Εύχομαι η επαγγελματική σου ενασχόληση με το άθλημα να μη σου στερήσει την απόλαυση που κέρδιζες ως ερασιτέχνης και να μην σε στερηθούμε κι εμείς από το φόρουμ. :a0210:

ΥΓ. Ήδη με έτρωγε ο Belcanto S300, τώρα νιώθω πιο κοντά του...

Last edited: