ενισχυτες ακουστικων.ποια η γνωμη σας?

Μπορει σε καποιους να φαινομαι υπερβολικος ομως δεν θελω να χαιδεψω τα αυτια κανενος.
Ιδιαιτερα μαλιστα οταν ο φιλος μας ενδιαφερεται για βινυλιο και σιγουρα ψαχνει κατι απο την νοσταλγια του παρελθοντος.
Σιγουρα με καποιο κριτηριο διαλεξε οτι διαλεξε.
Ομως σιγουρα δεν μπορει να φανταστει τι θα επαιρνε με τα λεφτα αυτα, καινουργιο, δεν συζηταω καν για μτχ περιπτωσεις

ε απο την άλλη κ η Philips δεν ειναι κ καμια τυχαια χθεσινή εταιρια... ασχετα με την εμπειρία της ειδικά στα ακουστικά και με το πόσο πετυχημένο ειναι το Χ μοντέλο της...

Ωραια....
Ας κανουμε αλλο παραλληλισμο
Σιδερα βγαζει κι η philips βγαζει κι η rowenta

Παντως η philips φασοναρει....
Ακομα και superlux να επαιρνε ο φιλος μας πιο καλα θα ηταν με τα oneil

H Philips του σήμερα,δεν έχει και πολύ σχέση με τον ευρωπαϊκό πρωτοποριακό γίγαντα του παρελθόντος.Μάλλον ελάχιστη θάλεγα...

Αφενός είστε όλοι off topic, αφετέρου δίνουμε την εντύπωση σοβαρής λοίμωξης από φορουμίτιδα...

Νέο μέλος είναι.... ας μην του χαϊδεύουμε τα αυτιά, αλλά να μην του κάνουμε και μάθημα λες και είναι στο σχολείο...

Δεν έχω πρόθεση να προσβάλω κανέναν... και μιλάω πάντα φιλικά -bye-

...+1

On topic: Σύμφωνα με τα δεδομένα στην παρούσα φάση λοιπόν, δεν αξίζει η αγορά ενισχυτή καθώς δε θα προσφέρει τίποτα.

Ας ευχαριστηθείς τα philips και όταν η διάθεση και το budget το επιτρέψουν, κάνεις μια καλή μετάβαση σε ένα αξιοπρεπές - και όχι απαραίτητα ακριβό - σετ ενισχυτή και ακουστικών...

Θα ανοίξεις και νέο ωραίο νήμα "αναζήτηση ακουστικών & ενισχυτή" και θα χαρούμε κι εμείς λέγοντας τις απόψεις μας...

Αφενός είστε όλοι off topic, αφετέρου δίνουμε την εντύπωση σοβαρής λοίμωξης από φορουμίτιδα...

Νέο μέλος είναι.... ας μην του χαϊδεύουμε τα αυτιά, αλλά να μην του κάνουμε και μάθημα λες και είναι στο σχολείο...

Δεν έχω πρόθεση να προσβάλω κανέναν... και μιλάω πάντα φιλικά -bye-

δεν διαφωνώ....
αλλά κατα βάθος διαφωνώ.

ο φίλος μας καλώς ή κακώς, επειδή διάλεξε ή επειδή έτυχε αγόρασε ένα ζευγάρι ακουστικά γύρω στα 100 ευρώ, τη στιγμή που ένα απλό γκουγκλάρισμα τα δίνει 36 δολάρια ενώ σίγουρα ηχητικά και με headfi κριτήρια αξίζουν κάτω από 20.
Είναι σαφές από τα γραφόμενα ότι ο ίδιος είτε δεν έχει συνειδητοποιήσει το γεγονός ή τουλάχιστον δεν τον ενοχλεί.
Όμως το να ζητά για τα ακουστικά αυτά ενισχυτή είναι άτοπο και θεωρώ ότι ως κοινότητα οφείλουμε να του υποδείξουμε ότι δεν αξίζει να ξοδέψει χρήματα για αυτό ή να τον αποτρέψουμε από το να κάνει άλλη μια άστοχη αγορά.
Ξέρω ότι ακούγομαι αρκετά έως πολύ ....κάπως, αλλά αυτή είναι η άποψή μου.
Εχω κάνει άστοχες αγορές στο παρελθόν και δεν νομίζω να θέλει να κάνει κάποιος γενικώς.

Η ξεκάθαρη άποψή μου είναι λοιπόν ότι αυτά τα ακουστικά δεν ανταποκρίνονται στην τιμή που αγοράστηκαν και ούτε θα επωφεληθούν στο ελάχιστο από ενισχυτή.
Πιστεύω ότι πρέπει να μείνουν στην άκρη, να αγοραστεί ένα αξιοπρεπές τίμιο ζευγάρι από το ebay για να μειωθεί η χασούρα και στη συνέχεια βλέπουμε για ενισχυτή.

Τα λέω χύμα, γιατί γενικώς τα λέω χύμα.
Φυσικά ό φίλος μας είναι ο τελικός κριτής.
Όλα αυτά με πολύ καλή διάθεση και φιλικά.

Πάντως εκεί έξω στα κατά τόπους eBay παίζουν πάαααααρα πολύ καλές περιπτώσεις....

...+1

On topic: Σύμφωνα με τα δεδομένα στην παρούσα φάση λοιπόν, δεν αξίζει η αγορά ενισχυτή καθώς δε θα προσφέρει τίποτα.

Ας ευχαριστηθείς τα philips και όταν η διάθεση και το budget το επιτρέψουν, κάνεις μια καλή μετάβαση σε ένα αξιοπρεπές - και όχι απαραίτητα ακριβό - σετ ενισχυτή και ακουστικών...

Θα ανοίξεις και νέο ωραίο νήμα "αναζήτηση ακουστικών & ενισχυτή" και θα χαρούμε κι εμείς λέγοντας τις απόψεις μας...

Θα συμφωνησω και εγω να κρατησει τα philips προς το παρον,μπορει και να του αρεσουν τελικα στο συστημα του και για τις μουσικες που τα θελει.Θα ηταν ενδιαφερον να μας πει και ο ιδιος αν τελικα ειναι ικανοποιημενος απο την αγορα του.

Παντως χωρις να ξερω για τον nad,ισως να οδηγει και καλητερα ακουστικα στο μελλον.Ενα ζευγαρι sennheiser hd 600 που εχω,που θεωρουνται λιγακι δυσκολα,επαιζαν καλουτσικα σε εναν cambridge audio δικαναλο ολοκληρωμενο γνωστο μοντελο (θαρρω τον 840).

βλεπω εγινε ενας μικρος χαμος:earmuffs:
αλλαζοντας κεφαλη στο πικαπ διατηρωντας τον ενισχυτη nad c320bee και αγοράζοντας νεο προενισχυτη ειπα να παρω και καινουργια ακουστικα με οριο τα 100 ευρω χωρις να το ψαξω πολυ με τα ακουστικα.
παντως μην τρελαινεστε ...wipers και dead kennedys καλειται να οδηγησει το ολο συστημα στα αυτια μου.ισως οτι ειναι ανθεκτικα να παιζει μεγαλυτερο ρολο στην παρουσα φαση.

με τους ενισχυτες ακουστικων ψηθηκα αλλα για την παρουσα φαση ειναι υπερβολη.