Ενισχυτή ή Ηχεία;

Για τους Rotel, θα κάνω μια ερώτηση για να δω τιμές που παίζουν σε καινούριους ή αν βρω κάτι σε μεταχειρισμένο (με την προϋπόθεση να ακούσω πρώτα στο σύστημά μου).

Σχετικά με τον Panasonic, δεν κατάλαβα καταρχήν πώς θα γίνει η πολυενίσχυση. Από την άλλη, έχει τέτοια ρεύματα για να αποδώσει τα αναμενόμενα;

Για τους Rotel, θα κάνω μια ερώτηση για να δω τιμές που παίζουν σε καινούριους ή αν βρω κάτι σε μεταχειρισμένο (με την προϋπόθεση να ακούσω πρώτα στο σύστημά μου).

Σχετικά με τον Panasonic, δεν κατάλαβα καταρχήν πώς θα γίνει η πολυενίσχυση. Από την άλλη, έχει τέτοια ρεύματα για να αποδώσει τα αναμενόμενα;

Χρειάζεται ένα εξωτερικό κροσσόβερ πριν τον πολυκάναλο ενισχυτή. Εδώ φαίνεται πώς λειτουργεί ο ραδιοενισχυτής σαν τελικός με το ψηφιακό κροσσόβερ ULTRA DRIVE PRO της Behringer. Μπορεί όμως να χρησιμοποιηθεί και αναλογικό κροσσόβερ.

Τώρα απο ρεύματα δεν ξέρω... Πάντως για να τον συνιστά κατασκευαστής ηχείων που συνήθως έχουν τρομερές απαιτήσεις κάτι σημαίνει.
Εξάλλου αυτό ακριβώς συζητάμε. Όταν μπαίνει ξεχωριστός ενισχυτής για κάθε δρόμο και φεύγει απο τη μέση το παθητικό κροσσόβερ τα ηχεία απογειώνονται με ενισχυτικά που στην απλή περίπτωση τα ηχεία θα τα έτρωγαν για πρωϊνό. Οπωσδήποτε όμως χρειάζεται και σωστή ρύθμιση στα εξωτερικά κροσσόβερ.

Ψηφιακός ενισχυτής...
Οσες φορές έχω ακούσει ψηφιακό ενισχυτή, κάτι δεν μού κάθεται καλά στο αυτί...

ΓΑΙΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΗΧΕΙΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΣΟΥ? Ο ΗΧΟΣ ΣΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΣΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΕΠΑΦΟΣ.

Aγαπητε hiendmaniac μπορεις να γραφεις με μικράγραμματα?
Αλλωστε στο internet αυτο σημενει οτι φωναζουμε δυνατα αν δεν το γνωριζεις!
Και δεν πιστευω να μας φωναζεις εδω και πεντε μηνύματα σου που εχω διαβασει!!!