ενισχυτη

maxmg

New member
4 January 2011
5
Γνώμη για ενισχυτη: οι προτιμησεις μου κυρίως μουσικη. Ο χώρος 25τμ. Ηχεια μαλλον RX6 ή leema. Ποιον απο όλους 1911 - 1601- 1020 -608- 667?

Καλωσήρθες και καλή χρονιά

Στο θέμα μας, να ρωτήσω αν θα παίζουν μόνο δύο ηχεία?

- Αν ναι... κοιτάς σε λάθος κατηγορία... δικάναλο ενισχυτή χρειάζεσαι!

- Αν όχι... και πάλι χρειάζεσαι κάτι καλύτερο σε ενισχυτή, βάση των ηχείων που αναφέρεις... Και τα δύο έχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις σε ρεύματα και οι τιμές που δίνουν οι ενισχυτές που αναφέρεις δεν είναι πραγματικές... ή να πω καλύτερα ότι δεν τα γράφουν όλα...

Αν πάλι επιμένεις πριν αποφασίσεις, κάνε κάποιες ακροάσεις με τα ηχεία που θα πάρεις...

Στη θέση σου θα προσπαθούσα να ακούσω τα ηχεία με τον pioneer lx53...

Δεν είναι ο ιδανικός τρόπος να ακούσεις μουσική, αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα φίλε μου.

Καλή επιλογή!

Κάνε και μια ακρόαση με Denon (2311-3311) Ειδικά αν πας σε RX6
Τα Monitor Audio δένουν εκπληκτικά με Denon ειδικά σε μουσική
Είναι πολύ εύκολο να τα ακούσεις μαζί

Τα RX6 με τον LX73 παιζουν εντυπωσιακα καλα αν σκεφτεις οτι ειναι πολυκαναλος! Αυτο βεβαια ειναι υποκειμενικο οποτε αν μπορεις ακουσε τους ολους μαζι με τα ηχεια. Απ'οτι ξερω οι Denon παντρευονται πολυ καλα μαζι τους-εγω πηρα τον pio γιατι τον θεωρω καλυτερο γενικοτερα και ουτως η αλλως θα ακολουθησουν αλλοι ενισχυτες για μουσικη. Παντως αν καταλαβα καλα θα παρεις μονο τα front και οχι το 5.1 οποτε γιατι δε σκεφτεσαι για δικαναλο που θα σου δωσει και καλυτερη ποιοτητα;