Ενισχυτικά επαφών

primare

Established Member
19 March 2008
224
http://www.walkeraudio.com/sst1.htm
Καλησπέρα,
Υπάρχει καθόλου σχετική εμπειρία;Βασικά με απασχολεί,πέρα από το αν αξίζει,τι γίνεται με το πέρασμα του χρόνου.Χρειάζεται καθαρισμός και νέα εφαρμογή,και αν ναι πως καθαρίζουμε τα θυληκά βύσματα.
Ευχαριστώ.

το χρησιμοποποιώ αρκετό καιρο κάνει αισθητή διαφορά, τα θυληκα βύσματα καθαρίζοντα με 1. καθαριστικά πίπας ή 2.μεσοδόντια βουρτσάκια 3.ακόμα καλύτερα βουρτάκι απο γυναικεία μάσκαρα-το έψαχνε η σύζυγος μου αλλά αντε να εξηγήσεις-, καθάρισμα με kontak ή ισοπροπλυλικη αλκοολη , εφαρμογη καθε 4 μήνες.

Re: Απάντηση: Ενισχυτικά επαφών

το χρησιμοποποιώ αρκετό καιρο κάνει αισθητή διαφορά, τα θυληκα βύσματα καθαρίζοντα με 1. καθαριστικά πίπας ή 2.μεσοδόντια βουρτσάκια 3.ακόμα καλύτερα βουρτάκι απο γυναικεία μάσκαρα-το έψαχνε η σύζυγος μου αλλά αντε να εξηγήσεις-, καθάρισμα με kontak ή ισοπροπλυλικη αλκοολη , εφαρμογη καθε 4 μήνες.
Θα μπορουσες να ησουν λιγο πιο συγκεκριμένος οσον αφορά τη βελτίωση;Τo sst η esst χρησιμοποιεις;Αν το εχεις παρει απο Ελλαδα ποσο κοστισε;

ταχύτητα και καθαρότητα , χρησιμοποιώ το extreme to πήρα απο το the cable co

εξαιρετικο tweak αίναι το nordost eco3 και σχετικά φτηνό
Αυτο αν δεν κανω λαθος δεν ειναι για τις επαφες.Το εχω και εγω και το χρησιμοποιω εξωτερικά στα καλωδια.

O λογος που το ξαναχρησιμοποιεις ανα 4 μηνες εχει να κανει με τη μειωση της βελτιωσης και αν ναι αυτο γινεται σταδιακα;Eπισης διαβασα πως χρειαζεται καποιες ωρες στρωσιμο μετα την εφαρμογη.Το παρατηρησες;