Ενισχυτής 2x100W, 1000 euro?

Ωπ! sorry, είπες ότι καλώδιο ηχείων έχεις με περίπου 20€/μέτρο οπότε ίσως να είναι ΟΚ και να μη χρειαστεί αλλαγή γιά την ώρα. Πάντως και ο ενισχυτής αλλά και τα ηχεία που ήδη έχεις θα αξιοποιήσουν άμεσα τις βελτιώσεις που ενδεχομένως θα κάνεις στα καλώδια.

Βασικά το μόνο που θέλω είναι μπάσα-πρίμα για να φέρνω τον ήχο στα "μέτρα" μου. Απο 'κεί και πέρα με ενδιαφέρει να πάρω όσο ποιό φυσικό και ξεκούραστο ήχο μπορώ σε αυτή την τάξη μεγέθους που μπορώ να κινηθώ οικονομικά για την ώρα και χαμηλές που μου αρέσουν.

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Τον συγκεκριμένο NAD τον έχω ακούσει με PSB T40 Image (αν δεν κάνω λάθος στο μοντέλο) και τα SOAVO δαπέδου. Τα PSB δεν μου άρεσαν ιδιαίτερα, λόγο του ότι αν άλλαζες γωνία ακρόασης, άλλαζε πάρα πολύ και ο ήχος, αλλά η λεπτομέρια, οι μεσαίες και το μπάσο που άκουσα μου άρεσαν πολύ. Όσο για τo set SOAVO - NAD... ουδέν σχόλιο. Προτείνω όποιος από εδώ ψάχνει για καινούριο σύστημα της τάξης των 2.500 να πάει να ακούσει το συγκεκριμένο set. Δεν έχω μεγάλη εμπειρία, αλλά πρώτη φορά ακούω σύστημα να παίζει καλύτερα και με διαφορά με το κουμπί direct του ενισχυτή πατημένο...

Re: Απάντηση: Ενισχυτής 2x100W, 1000 euro?

Ωπ! sorry, είπες ότι καλώδιο ηχείων έχεις με περίπου 20 /μέτρο οπότε ίσως να είναι ΟΚ και να μη χρειαστεί αλλαγή γιά την ώρα. Πάντως και ο ενισχυτής αλλά και τα ηχεία που ήδη έχεις θα αξιοποιήσουν άμεσα τις βελτιώσεις που ενδεχομένως θα κάνεις στα καλώδια.

ΟΚ. Αυτό θα το δώ μάλον μετά την αγορά του ενισχυτή. Κι εγώ νομίζω ότι για την ώρα είμαι εντάξει με τα καλώδια.

Σε ένα πραγματικά καλά στημένο σύστημα τα ρυθμιστικά τονικότητας θα χρησιμοποιηθούν από σπάνια ώς ποτέ! Δεν είναι κακό να υπάρχουν αλλά και τα πιο καλοσχεδιασμένα αναλογικά κυκλώματα ισοστάθμισης επηρεάζουν αρνητικά την καθαρότητα του ήχου έστω και λίγο. Χαίρομαι που το έχεις ακούσει αυτό με τα ίδια σου τα αυτιά.