Ενισχυτης για Audio Physic Spark iii

Απάντηση: Re: Ενισχυτης για Audio Physic Spark iii

Τελικα εχω μπερδευτει. Τα spark που εχω ειναι με το τουιτερ ring radiator οπως αυτα που πουλαγε ο savatage. Αυτα που δειχνουν οι ιστοσελιδες δεν εχουν τετοιο τουιτερ. Μηπως ειναι τα mkii;

Θα είναι το 4.Το τελευταίο.

Kαλημερα. Θα ηθελα να σας ενημερωσω οτι τα ring radiator εμπαιναν στις παλιες σειρες της ap. Oποτε για να ειναι το mk4 αποκλειεται. Μαλλον το mkii πρεπει να ειναι. Παντως οπως εχω ξαναπει ψηνομαι για τα tempo 25.
Κε Μιχαηλο μπορειτε να μου πειτε ποσο στοιχιζει η αναβαθμηση του rg9mkiii σε mkiv και ποσο σε reference ?

Kαλημερα. Θα ηθελα να σας ενημερωσω οτι τα ring radiator εμπαιναν στις παλιες σειρες της ap. Oποτε για να ειναι το mk4 αποκλειεται. Μαλλον το mkii πρεπει να ειναι. Παντως οπως εχω ξαναπει ψηνομαι για τα tempo 25.
Κε Μιχαηλο μπορειτε να μου πειτε ποσο στοιχιζει η αναβαθμηση του rg9mkiii σε mkiv και ποσο σε reference ?

Συντομα θα σας στειλω πμ.

Λοιπόν για να μην μπερδέυστε με τα μοντέλα των spark να σας πω πως ήταν με σειρά για να ξεκαθαρίσει αυτό το θέμα.

1. Το spark 1 ήταν ηχείο βάσης και πάνε πολλά χρόνια που ήταν στην παραγωγή,κοντά στο 1990.

spark1dss.png

2. Το spark 2 μεγάλωσε στην συνέχεια και έγινε ηχείο δαπέδου με ένα μικρό γουφεράκι και την οπή ανάκλασης χαμηλών στο μπροστινό μέρος των ηχείων.Περίπου στο 1995 όλα αυτά.

spark2photo.png

3. To spark 3 είναι αυτό που είχα,με το ring radiator tweeter και έκανε κοντά στα 2500 ευρώ.Η οπή ανάκλασης στο κάτω μέρος του ηχείου όμως μέσω της βάσης του τελικά κατέληγε μπροστά. Είναι ένα από τα τελευταία ηχεία του αρχιμηχανικού της ap που μετά έφυγε και έκανε δική του εταιρία. Γύρω στο 2000 ήταν το μοντέλο αυτό.

spark_cherry.jpg

4. To spark 4 είναι το αμέσως επόμενο ηχείο με αλλαγή σε καινούργιο tweeter,καμπυλομένες πλευρές της καμπίνας και οπή χαμηλών στο πίσω μέρος. Αυτό είναι και το τελευταίο spark που ξεκίνησε γύρω στο 2005 η παραγωγή του.

spark_cherry_solo_rt.jpg

5. To spark πλέον καταργήθηκε ως ονομασία και την θέση του πήρε το καινούργιο sitara.

Sitara_hfn.jpg

Last edited:
Σωστα το 3 ειναι
Αγαπητε savatage μπορεις να μου πεις απο ποια ιστοσελιδα ειναι οι φωτογραφιες; Υπαρχουν καπου οι παλιες σειρες της ap

Γι' αυτό φωνάζω κι ορισμένοι παρεξηγούνται...Μην παίρνετε ηχεία(μηχανήματα),άν δεν τ' ακούσετε προσεκτικά σπίτι στο σύστημά σας,με δικά σας δισκάκια...Πόσο μάλλον άν είναι ακριβά.

Εχεις απολυτο δικιο DIPIE. Στο σπιτι ΟΧΙ στο μαγαζι. Με τα δικα σου μηχανηματα και τα δικα σου καλωδια (χμμμ ξερετε ειμαι καλωδιακιας......)