Ενισχυτής για B&W dm 603 s3 ????

chris888

New member
7 May 2009
24
Έβρος
Έχοντας αποκτήσει πρόσφατα ένα ζευγάρι B&W dm 603 s3 θα ήθελα να μάθω αν υπάρχουν κάποιες προτάσεις για δικάναλο ενισχυτή στην κατηγορία των 500-600 ευρώ...

Είναι αλήθεια ότι λόγω της σχετικά αναλυτικής φύσης των παραπάνω ηχείων θα προτιμούσα κάποιον περισσότερο μουσικό ενισχυτή...

Κάποιοι μου πρότειναν κάτι σε marantz (πχ τον pm 6002) αλλα δεν ξέρω αν και κατα πόσο τα 45 νομίζω watt του θα μπορέσουν να οδηγήσουν τα σχεδόν τρίδρομα dm 603 s3 δεδομένου ότι η ευαισθησία τους βρίσκεται στα 90 db/2.83V/m.

Οποιαδήποτε σοβαρή ή δοκιμασμένη πρόταση θα ληφθεί υπόψιν.

Τα συγκεκριμένα ηχεία θέλουν ρεύμα! Όσο περισσότερο τόσο το καλύτερο. Πολλοί φίλοι όπως και εγώ όταν τα είχα παλαιότερα τα είχαμε ματσάρει με τα ενισχυτικά της Rotel, οπότε νομίζω πως αν κινηθείς προς τα εκεί, θα είσαι ΟΚ.

Όσον αφορα τον ήχο (έκτος από το ρεύμα) τα μηχανήματα της Rotel καταφεραν να αποδώσουν τα δέοντα?

O Marantz pm 6002 είναι πιο ποιοτικός οσον αφορά τα υπάρχοντα συγκριτικά (και ως προς τον ήχο και ως προς την κατασκευή). Μπορεί ο rotel να έχει περισσότερα watt αλλά υστερεί σε ηχητική ποιότητα.

Καμία άλλη πρόταση σε κάποια άλλη εταιρία υπάρχει?

Roksan,Yamaha έχουν δικάναλα μηχανήματα κάτω απο τα 1000 ευρό,που θα τα οδηγήσουν μέχρι εκεί που μπορούν να πάνε τα ηχεία σου(και θα περισέψει,όταν αποφασίσεις να πάρεις καλύτερα...).

θα προτεινα marantz pm7001 η marantz pm7003 για αυτα τα ηχεια
αλλα πρεπει να τους ακουσεις με τα ηχεια σου να δεις αμα σου αρεσει η χροια τους.

Πόσο κοστίζει περίπου ο Roksan και ποιά ειναι η αντιπροσωπία της εταιρίας στην Ελλάδα;;;

Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια σας!!!

Ο kandy 2 κοστίζει περίπου 900 , η αντιπροσωπεία είναι η " Κ. ΜΑΣΣΕΛΟΥ & ΣΙΑ Ε.Ε'' στην Δαιδάλου 5, Αθήνα, τηλ. 210-3221903.