Ενισχυτής για B&W MT-20

djbk

New member
4 May 2007
9
Γεια σας παιδιά σκάφτομαι να αγοράσω το mt -20 ως ένα αξιόπιστο συστηματακι για λίγο από όλα(music-cinema). Το πρόβλημα που έχω είναι με τι ενισχυτή να τα οδηγήσω εγώ από ότι κοίταξα ο Yamaha RX-V663 είναι πολύ καλός θα ήθελα να μου προτείνετε κάτι καλύτερο στα ίδια χρήματα δηλαδή από 400-550 euro

Re: Ενισχυτης για mt-20 b&w??

Harman Kardon AVR255 που έχει και scaler.

Με λίγο ψάξιμο, θα τον βρεις στο άνω όριο της τιμής που έθεσες.

φιλε τα εχει ο κολλητος μου τα ηχεια που αναφερεις κια τα εχει συνδεσει με ενα pioneer 1017 μπορω να πω οτι το αποτελεσμα ειναι πολυ καλο αλλα σε στιγμες μου φαινεται οτι τα ηχεια θα ηθελαν λιγο παραπανω ρευμα

έμπλεξα ρε παιδιά με τους ενισχυτές....διαβάζω και ξανα διαβάζω...αν μπορεί κάποιος που τα έχει ακούσει να μας πεί τον ιδανικο και οχι πολύ ακριβό

Θα βοηθούσε αν σου έλεγα να προτιμήσεις σε Pioneer από τον 1018 και πάνω που έχει MOSFET στην έξοδο και όχι PHA όπως οι μικρότεροι; Είμαι κάτοχος ενός με PHA.

Αν δεν σε ενδιαφέρει το scaling κι ο Yamaha 663 μια χαρά θα σε καλύψει.

P.S. Πολύ προσεγμένα ηχεία τα ΜΤ20.

Εγ'ω θα τα συνδύαζα πάντως με τον denon 1909, που εχει scaler faroudja, καλά ρεύματα και είναι και ο πιο μουσικός απ´όλους... 502 ευρώ από Γερμανία.

Απλα προβλαματιζομαι λιγο με τα watt o denon 7x90W o H.K 7x50 ο yamaha 663 7x95(νομιζω) και ο pioneer 917 7x110 φαινεται να βγαζει τα πιο πολλα από τους αλλους δε ξερω ποιος πραγματικα μετραει σε αυτόν το τομεα εκει μπερδευομαι και δεν ξερω αν παιζει ρολο τι βγαζει ο κάθε ενας σε watt

το τι λένε οι εταιρίες απέχει από την πραγματικότητα...
σίγουρα υπάρχει ένα διάγραμμα από τέστ ΓΙΑ 7.1 ΚΑΝΑΛΙΑ κάποιου av site και βγαίνει πρώτος ο HK , μετά ο DENON...κάπου εδώ μέσα υπάρχει δεν θυμάμαι που το είδα...κάνε ένα search για ΗΑRMAN KARDON.
Πάντως με τον 255 ή τον 1909 είσαι ΟΚ για τα ηχεία σου...

Αυτό με βοήθησε πολύ μπορώ να πω και από τους δυο καλύτερος??Μάλλον πιο μουσικός??

YAMAHA με κλειστα ματια φιλε μου......εγω εχω τον RX-V459 και τα M-1 παιζουν πολυ καλα...γενικα δεν εχω παραπονο απο YAMAHA ενισχυτη....να σου δωσω να καταλαβεις τα M-1 τα εχω πισω και τα B&W 685 για main!
Εαν εισαι λαρισα ελα να τα ακουσεις και απο κοντα!!!!

Ρε παιδιά έχω μια χαζή απορία αν ο harman kardon 255 εχεί ραδιοφωνο?

Λιγο καθυστερημενα το ανακαλυψα το θεμα, αλλα...ρωταω:
Εχω τα ΜΤ20, και σκεπτομαι εαν o Harman Kardon 445 τα οδηγησει καλυτερα απο εναν Pioneer ιδιας χρονικα ηλικιας μοντελου.Τι λετε;

Καλησπερα παιδια! Εχω κ γω τα μτ20 με γιαμαχα rxv 663 ! Σκεφτομαι να αλαξω τιβι οποτε να αλαξω και ενυσχιτη ! Απο τα ηχεια ειμαι απολυτα ευχαριστιμενος οποτε απλα θα θελα κατι ποιοτικο καινουριο με 3d και. 4k υποστηριξη για να αλαξω μονο τιβι οταν ξαναχρειαστει! Βλεπω μπρωστα :grandpa: ευχαριστωωω

Ένας pioneer 2022 θα σου εκανε μεγάλη διαφορά.
Εναλλακτικά , τον denon 2313.
Ευχαριστω πολυ!! Θα περασω μια βολτα να τους δω απο κοντα ! Λες να τοθς βρω στις εκπτωσεις; :firstprize:

Ένας pioneer 2022 θα σου εκανε μεγάλη διαφορά.
Εναλλακτικά , τον denon 2313.
Άλλαξα τελικά τηλεόραση οπότε κ πέσαν κ λεφτά στο καινούριο έπιπλο για ρωτάω εκ νέου για ενισχυτή για τα μικρά μου ΜΤ20 ! Κάτι καλό οικονομικό ; Για την ώρα οδηγάει απροβλημάτιστα ο Γιαμάχα χωρίς 3δ (δεν είμαι κ φαν να σας πω την αλήθεια ) ....