Ενισχυτής για Bose Accoustimass 5

nikospep

New member
15 March 2010
40
Καλησπέρα σας,
Είμαι νέος στο φόρουμ και θα ήθελα τα φωτα σας όσο ειναι αυτό δυνατό. Σκέφτομαι να πάρω ένα 2.1 σύστημα ήχου για την τηλεόραση μου (δυστυχώς δεν υπάρχει η δυνατότητα στο χώρο για 5.1). Μετά από μερική έρευνα έχω καταλήξει μεταηύ 2 συστημάτων της Bose. Το 321GS (πεπίπου 900ευρώ) ή το Accoustimass 5 (450-500ευρώ). Στην πρώτη περίπτωση τα πράγματα είναι απλά καθώς έχει ενσωματωμένο ενισχυτη. To accoustimass 5 όμως θέλει εξωτερικό ενισχυτή (νομίζω σηκώνει απο 10-200W). Θα ήθελα να μου προτείνει κανεις κάποια λύση σε λογικά οικονομικά πλάισια(300 ευρώ??) έτσι στο σύνολο να μην ξεπεράσουμε το κόστος του 321GS συστήματος στο σύνολο.
Ευχαριστώ πολυ εκ των προταίρων.

Eυχαριστώ για την πρόταση. Απ'οτι βλέπω είναι 2.1 όντως. Είναι απλά στέρεο η εξομοιώνει 5.1 όπως κάνει η Bose sto 321GS?

Δεν είναι stereo. Δημιουργεί ψευδαίσθηση surround ήχου όπως όλα αυτά τα συστήματα. Aπλά είναι η καλύτερη πρόταση για 2.1. Και φιλική συμβουλή, μην μπλέξεις με Bose.

Λες ε? Είχες κάποια κακή εμπειρία? Γιατι απο ήχο δεν έχω ακούσει καλύτερο από άλλη εταιρία παντως. Ωραιο το pioneer αλλα το μόνο πρόβλημα είναι το μέγεθος τους.

Αν είναι να μη συμβιβάσω τη ποιότητα ήχου σαφως προτιμώ κι εγ´ψ την pioneer. Σε κάτι πιο compact έχεις κάποια πρόταση? Έστω και χωρίς το bluray player. Eξ'αλλου είναι πολυτέλεια εφόσον υπάρχει PS3.