Ενισχυτής για Canton Ergo 900DC

Re: Απάντηση: Ενισχυτής για Canton Ergo 900DC

Για να συνδέσω και ενα ενεργό sub που έχω τι θα πρέπει να έχει ο ενισχυτής?
Έχετε κάποια πρόταση για μεταχειρισμένο ενισχυτή έως 800-900 ανεξάρτητα απο αυτούς που αναφέρω εγώ?

Εξαρτάται το sub, αν και ιδανικά θα πρέπει να έχει έξοδο sub out.

Εγώ θα κοίταγα αυτόν

Τα 100watt του μου είναι αρκετά;
Αν αλλάξω ηχεία και πάω σε κάτι καλύτερο θα είναι Οκ ο ενισχυτής ή θα θέλω κάτι καλύτερο;

Φίλε μου κάνουμε κύκλους ασκόπως διότι δεν έχεις αποφασίσει ακόμη τί θέλεις να αλλάξεις στο σύστημά σου. Αν δεν αποφασίσεις δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε.

Σου αρέσουν τα ηχεία?----> Ναι τότε (σχεδόν όλοι) οι ενισχυτές είναι αξιόλογοι και αφού δεν μπορείς να τους ακούσεις στο σύστημά σου τότε θα πάς βάσει tech specs και ψιλοτυφλά.

Σου αρέσουν τα ηχεία?----> Οχι τότε δεν έχει νόημα η συζήτηση εδώ και πρέπει να πάμε αλλού.

επειδη ξερω οτι ξαναψαχνεις magnepan παρε ενα μετ/νο harman kardon k990 με λιγοτερο απο 1000 ευρο και στα σιγουρα καθαρισες !

Καλημέρα.
Ποιος πιστεύετε οτι θα έπαιζε ικανοποιητικά τα Canton Ergo 900 DC από τους παρακάτω?

ADVANCE ACOUSTIC MAP 305 DA II
ADVANCE ACOUSTIC MAP 303 DA II
Vincent Sv 233
ELECTROCOMPANIET ECI 3
PRIMARE 30.2
HARMAN KARDON 990
DENSEN BEAT 300
Bada Purer 3.3

"Ικανοποιητικά" θα έπαιζε η λύση που πρότεινε ο Φραγκούλης, ο ολοκληρωμένος της primare. Οι υπόλοιποι θα προάγουν την τάση του ηχείου να ακουστεί "στενό" όταν η προσφερόμενη ποιότητα θα υστερούσε σε σχέση με την ποσότητα. Ο primare έχει τη δυνατότητα μερικής οδήγησης χωρίς τις αναφερόμενες τάσεις.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω, μπορεί να υπάρχει λόγος για εσάς, είναι ότι κοιτάτε την Αθήνα αλλά όχι τα Χανιά και την Ακουστική Κρήτης που, αν μη τι άλλο, είναι δίπλα σας!

Ο λόγος είναι ότι ψάχνω μεταχειρισμένο ενισχυτή.
Δεν θέλω να πάω σε ένα κατάστημα να ζητάω πληροφορίες και μετά να μην αγοράσω από εκεί.
Η περιγραφή σου με βοηθάει αρκετά.
Μόνο το "ικανοποιητικά" δεν κατάλαβα.
Σε ευχαριστώ.

Από τη στιγμή που αναφέρω "μερική οδήγηση" για τον primare, δε θα μπορούσα να μη γράψω το "ικανοποιητικά" σε εισαγωγικά ;ο)