Ενισχυτής για Proac Response D18

Re: Απάντηση: Ενισχυτής για Proac Response D18

Συμφωνώ να ακούσεις τον Musical Fidelity AMS35 και για δεύτερη επιλογή Audio Valve Assistent 50 http://www.audiovalve.info/nav/assi50_en.html ήμουν κάτοχος των Proac D-28 αρκετά χρόνια!

Ο ολοκληρωμένος που αναφέρθηκα προηγουμένως και πραγματικά χρήζει ακρόαση απ όλους όσους κινούνται σ αυτήν την κατηγορία τιμής είναι ο AMS35i,αναφοράς στο Hi-Fi World και Hi-Fi Choice,λόγω της εκκωφαντικής μεταγραφής στα έντυπα μέσα που ασχολούνται με το χόμπυ μας του κ. D.Page (φανατικού πικαπά κ συλλέκτη).
[h=2][/h]

θα κανονίσω να ακούσω τον Jadis Orchestra & Carry SLI 80 στο χώρο μου - αν γίνεται. Για Sugden masterclass ή audio research vsi60 έχει κανείς άποψη?

θα κανονίσω να ακούσω τον Jadis Orchestra & Carry SLI 80 στο χώρο μου - αν γίνεται. Για Sugden masterclass ή audio research vsi60 έχει κανείς άποψη?
Τον 2ο δοκίμασα με ηχεία που γνωρίζω,αν και fan της A.R,μ άρεσε ο γνωστός της ήχος με τη ζωντάνια,του έλειπε κάτι όμως απ τα σώματα των προ-τελικών της εταιρείας .Νομίχω είναι παθητικός και αυτός.

Φίλε που έβαλες το post
Εάν δεν πάρεις ενισχυτή πάνω απο 100 βαττ δεν πρόκειται να ακούσεις τα ηχεία σου σωστά
στο μέλλον θα δείς οτι έχω δίκιο