Ενισχυτής για Tannoy Arena System

Paris-T

New member
20 August 2008
8
Αγαπητοί φίλοι,

Θα ήθελα την βοήθειά σας προκειμένου να στήσω το πρώτο μου home cinema. 'Εχωντας ξεκινήσει απο τα ηχεία κατέληξα στο Arena System της Tannoy το οποίο πιστεύω έχω βρεί σε ελκυστική τιμή ( 1150 χωρίς τις βάσεις). Η αλήθεια είναι οτι πάει πολύς καιρός που έχω να ασχοληθώ με το αντικείμενο (πείτε με άσχετο), οπότε στην εύρεση ενισχυτή..πελάγωσα! Σημαντικό ρόλο βέβαια στο πελάγωμα έπαιξε και το γεγονός οτι το budget μου είναι περιορισμένο (συνολικά δεν μπορώ να ξεφύγω πανω απο 2000). Δεδομένου οτι θα ήθελα να συμπεριλάβω στο πακέτο και τις βάσεις απο τα ηχεία ( 300), ποιον ενισχυτή θα μπορούσατε να μου προτείνετε ο οποίος δεν θα έχει πρόβλημα να τα οδηγήσει?
Σας ευχαριστώ εκ των προταίρων για την όποια ανταπόκριση

Γενικώς με τα arena δεν θα έχεις πρόβλημα να συνδέσεις όλους τους ενισχυτές που μπορείς να βρεις με τα χρήματα που θα σου περισσέψουν.

Ξεκίνα με Denon-Marantz μετά κοίτα Yamaha κ.ο.κ.

Μήπως έχεις να προτείνεις κάποιο μοντέλο που να κοστίζει γύρω στα 600- 700?

Τελικά αποφάσισα να πάω για τον Denon. Thanx Anyway Numb
Ps. Unkle fun? Και γώ μαζί σου

ΟΚ. Ομως ο 9 θα κοστίζει το ίδιο με τον 8? Είμαι ήδη κανα κατοστάρικο πάνω απο το budget μου

Re: Απάντηση: Ενισχυτής για Tannoy Arena System

ερχεται ο 9 και πας για τον 8 ?
σκεψου τι δεν εχει
+ 1 , εκτός αν βρεις τον 8 αρκετά πιο φθηνά και δεν σε νοιαζουν τα νεα CODECS.

και την αξια μεταπωλησης
-1, αν -πρώτα ο θεός- μείνεις ευχαριστημένος από το μηψάνημα που θα πάρεις τώρα 7-900 ευρώ και το πουλήσεις σε 2-3 χρόνια θα πάρεις 200 ευρώ για τον 8 και 250-300 τον 9, οπότε...

Μια διευκρίνιση:όταν λέτε "9" εννοείτε τον1909? Και αν ναι έχετε καμιά ιδέα πότε έρχεται?