ενισχυτης JVC RX-DP 10 R

andreas19

New member
4 May 2010
98
ειναι του αδερφου μου και εχει δουλεψει απειροελαχιστα εως καθολου-το πολυ 60-70 ωρες.τον ειχε συνδεδεμενο σε λαπτοπ και επαιζε μονο τραγουδια και τιποτα αλλο.τον ειχε αγορασει πριν 3 χρονια περιπου στα 900+ ευρω και τον δινει στα 300ευρω.υπαρχουν και τα manual και οτι ειχε τοτε η συσκευασια.εννοειται δεκτος καθε ελεγχος(ελατε να τον δειτε απο κοντα καθως δεν το κατεχω με τους ενισχυτες).περισσοτερα με πμ.ευχαριστω.ειναι 7χ120watt ..παρακαλω μην με φερνετε σε δυσκολη θεση με παζαρια καθως ητιμη ειναι ηδη χαμηλη και δεν ειναι δικος μου.
http://alatest.co.uk/reviews/receiver-amplifier-reviews/jvc-rx-dp-10-r/po3-32316084,86/#details

6934288062
Αθηνα.

φίλε μου καλημερα,
το κομμάτι είναι δικό σου και μπορείς φυσικά να ζητάς όποιο αντίτιμο θέλεις. Πάντως για ένα μοντέλο 7ετιας που δεν θα το βρείς να πουλιέται πουθενά πλέον στο διαδύκτιο, 300 ευρω, όταν με αυτά τα λεφτά παίρνεις κάποιον καινούργιο σύγχρονο με εγγύηση, είναι εκτός πραγματικότητας. Δύσκολα θα βρεις αγοραστή σε όσα φορουμ-και αγγελιοχώρους απευθυνθείς. Η τιμή κτήσης ενός προιόντος δεν μπορεί πάντα να είναι το κριτίριο της τιμης μεταπώλησης.-bye-

προσωπικη κριση καθενος ειναι ομως.δεν προκειται να το 'σκοτωσω' ΚΑΙ αυτο
γιατι εμεις οι ελληνες οταν βλεπουμε κατι το θελουμε στην καλυτερη τιμη.
και 100 ευρω να το εβαζα ειμαι σιγουρος οτι τα ιδια σχολια θα λαμβανα.
αν το εβαζα ομως 50 ευρω(λεμε τωρα..)θα σκοτωνοντουσαν ολοι για το ποιος θα το πρωτοπαρει..
(τα νουμερα ειναι τυχαια).Με λιγα λογια θελω να πω οτι ολοι το δικο μας καλο θελουμε.

edit:πρωτοκυκλοφορησε πριν 7χρονια.
ειναι μεταχειρισμενο-αγορασμενο απο μαγαζι εδω και 2.5 χρονια.
δεν ειναι 7χρονων ο ενισχυτης..

Last edited:
edit:πρωτοκυκλοφορησε πριν 7χρονια.
ειναι μεταχειρισμενο-αγορασμενο απο μαγαζι εδω και 2.5 χρονια.
δεν ειναι 7χρονων ο ενισχυτης..

Λέγοντας μοντέλο 7ετιας αυτό εννοούσα. Οχι φυσικά πως αγοράστηκε πριν 7 χρόνια. Αυτό το ανεφερεις εσύ, εγώ πως θα μπορούσα αλλωστε να το γνωριζω? Κατανοητό να μην θες να τον σκοτώσεις, εγώ απλώς, φιλικά σου ειπα, οτι σε αυτην την τιμη δυσκολα θα βρεις αγοραστη. Ειναι θεμα τακτικης. Καποιοι κανουν υπομονη πολλών μηνών (?), με πιθανοτητα να μην δωθει ποτε, αν η τιμη ειναι εκτος πραγματικοτητας, για να πουλησουν, καποιοι οχι....

οπως και -κατα την προσωπικη μου αποψη- αυτα θα επρεπε να λεγονται μεσω πμ γιατι σιγουρα τωρα δεν προκειται να πωληθει..

οπως και -κατα την προσωπικη μου αποψη- αυτα θα επρεπε να λεγονται μεσω πμ γιατι σιγουρα τωρα δεν προκειται να πωληθει..

δεν ισχυει αυτο που λες,δεν ειναι καποιο μυστικο και σε ενα σαιτ σαν αυτο οι περισσοτεροι ειναι σχετικοι και γνωριζουν και τις συσκευες,την εξελιξη τους και το βασικοτερο ποσο "πιανουν" οταν πουλιουνται.

Γνωμη μου,αν χρειαζεσαι καπου αλλου ενα δικαναλο ραδιοενισχυτη με ενα καλο dac κρατησε τον.Αν καιγεσαι να τον διωξεις για να παρεις ενα αντιστοιχο συγχρονο πολυκαναλο μηχανημα πρεπει να κατεβεις.