εδώ και 2 μήνες ψάχνω εν/τη για τα HIFIman HE500 σε μετ/νο στο διαδίκτυο χωρίς να ακούσω κάποιον.........παράλληλα ξεσκίστηκα στο διάβασμα για εντυπώσεις άλλων ,αλλά να μάθω και για τις λάμπες διάφορα στοιχεία και πληροφορίες.......ε λοιπόν αυτό ήταν ψιλοκουράστηκα , το πήρα απόφαση αύριο-μεθαύριο το πολύ θα παραγγείλω έναν απο τους 2 καινούργιο ,το θέμα είναι ποιον και τί πλεονεκτήματα έχουν ;θα χρησιμοποιηθούν μόνο για ακρόαση με ακουστικά και θα το ρισκάρω προφανώς αφού δεν θα τους ακούσω πριν :HTEHETH63:
1) schiit lyr2 485ευρο με μεταφορικά-2 λάμπες
2)HIFIMAN EF100 499 + 36 ευρο με μεταφορικά -1 λάμπα από τον Γάλλο audiophonics
επειδή θα ψάξω για αναβάθμιση στις λάμπες γιατί μου αρέσει να ψάχνομαι θέτω το ερώτημα ποιόν να προτιμήσω ....
1 ή 2 λάμπες -ξέρω ότι όλοι σχεδόν προτιμάνε τις NOS και ματσαρισμένες οπότε υπολογίζω 120 ευρο επιπλέον(άλλωστε με τί θα καλοτρώγομαι το καλοκαιράκι :ears
ακούω λοιπόν τους ειδήμονες......
1) schiit lyr2 485ευρο με μεταφορικά-2 λάμπες
2)HIFIMAN EF100 499 + 36 ευρο με μεταφορικά -1 λάμπα από τον Γάλλο audiophonics
επειδή θα ψάξω για αναβάθμιση στις λάμπες γιατί μου αρέσει να ψάχνομαι θέτω το ερώτημα ποιόν να προτιμήσω ....
1 ή 2 λάμπες -ξέρω ότι όλοι σχεδόν προτιμάνε τις NOS και ματσαρισμένες οπότε υπολογίζω 120 ευρο επιπλέον(άλλωστε με τί θα καλοτρώγομαι το καλοκαιράκι :ears

ακούω λοιπόν τους ειδήμονες......