Ενισχυτης με 3 ζωνες!Γινεται με διαφορετικες πηγες?

Eki_13

AVClub Addicted Member
18 June 2006
2,208
Μπορω να ακουω ταυτοχρονα 2 ζωνες εχωντας διαφορετικη πηγη ηχου η καθεμια?ας πουμε μια ζωνη 5.1 και η αλλη στερεο.εχω τον denon 3808..

Σωστά. Αυτό που θες είναι 2 ζώνες κι όχι 3. Ομως πρέπει να κοιτάξεις στο εγχειρίδιο του ενισχυτή σου από ποιες πηγές μπορεί να βγάλει ήχο η ΖΩΝΗ 2, γιατί σε πολλούς ενιοσχυτές συνήθως η ΖΩΝΗ 2 μπορεί να παίξει μόνο αναλογικό ήχο κι όχι ψηφιακό. Πάντα όπως είπα και πριν αυτό εξαρτάται κι από τον ενισχυτή. Δες στις προδιαγραφές του δικού σου Denon 3808 τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση.

εχω πεντε ηχεια κ ενα sub.σκεφτομαι να μεταφερω το κεντρικο απο την θεση center στην θεση για την ζωνη 2.δεν θα εχω προβλημα ε?μην καει τιποτα..δεν χρειαζεται αλλος ενισχυτης υποθετω..

η σχετικη φωτο απο τον ενισχυτη..

Μπορείς να μικρύνεις λίγο τη φωτογραφία και να την ανεβάσεις εδώ? Γιατί σέρνεται στο imageshack...

για τους αγωνες στο euro..η γερμανικη περιγραφη ειναι στο κεντρικο..αρα το βγαζω και το βαζω στη ζωνη2 που θα του εχω περασει ελληνικη περιγραφη..

μπράβο αλλά δεν κατάλαβα. βλέπεις γιούρο από δορυφορικό κανάλι και θέλεις να έχεις περιγραφή απ' το νετ;

προφανως εχει εικονα και ηχο απο ορφ1 σαραουντ αλλα δεν αντεχει τα γερμανικα !

ακριβως!!κρατας το 5.1 αλλα αλλαζω την περιγραφη.!