Ενισχυτής Pioneer VSX-529-K

bezoybios_3

New member
1 May 2013
41
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ
ΕΔΩ Κ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ
PIONEER VSX 529
VELONTYNE Impact 12 SUBWOOFER
ΚΑΙ ΗΧΕΙΑ ΤΙΣ PIONEER
ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,
ΣΥΝΔΕΩ ΤΟΝ ΔΕΚΤΗ ΜΕ ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
ΟΤΑΝ ΒΑΖΩ ΤΟ SUB ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΑ 5ΑΛΕΠΤΟ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΜΠΑΚΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟ SUB ΓΙΝΕΤΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ
ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΟ ΛΑΜΠΑΚΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΑ RCA ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΙΣΧΗΤΗ Νο1 ΥΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΩ ΣΤΗΝ Νο2 ΥΠΟΔΟΧΗ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΗΧΟ ΣΑΝ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ SUB .ΤΟ RCA ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΣΤΟ SUB ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΟΝ PIONNER TO ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ SUB ΕΧΕΙ 2 ΥΠΟΔΟΧΕΣ ΕΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΣΠΡΟ
ΟΙ ΡΥΘΜΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ PIONNER ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ SUB
AYTO TO KANEI ΣΕ ΟΤΙ ΒΑΖΩ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ.ΡΑΔΙΟ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ DVD ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ,ΤΟ SUB ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ? Ο PIONNER? Η ΘΕΛΕΙ ΚΑΠOIΑ ΡΥΘΜΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΩ?
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ

Καλημέρα!

Κατ' αρχάς θα σε παρακαλέσω να γράφεις με μικρά. Τα κεφαλαία στον γραπτό λόγο υποδηλώνουν ότι φωνάζεις.

Δεν έχει κανένα πρόβλημα το subwoofer. Όλα σχεδόν τα υπογούφερ, όταν για κάποιο χρονικό διάστημα δεν δέχονται σήμα στην είσοδό τους μπαίνουν σε κατάσταση αναμονής.

Ειδικά σε stereo ακροάσεις π.χ. ραδιόφωνο ή σε θέαση δορυφορικών καναλιών που δεν έχουν πολυκάναλο ήχο, το sub δεν λειτουργεί.

Σε θέαση ταινιών με πολυκάναλο ήχο π.χ. dts ή Dolby Digital, και εφόσον βλέπεις την ένδειξη αυτή στην οθόνη του ενισχυτή σου, τότε θα πρέπει να λειτουργεί συνεχώς και το sub.

Και πάλι όμως είναι δυνατόν να μπαίνει σε κατάσταση αναμονής αν π.χ. η ταινία έχει μόνο διαλόγους χωρίς ανάλογα εφέ χαμηλών συχνοτήτων, ή αν το volume του ενισχυτή είναι πολύ χαμηλά.

Απάντηση: Re: Ενισχυτής Pioneer VSX-529-K

καλησπερα
δηλαδη εγω πηρα ενα sub που θα παιζει μονο σε ταινιες?
ουτε σε ραδιο ουτε δορυφορικη?
ευχαριστω πολυ

Re: Απάντηση: Re: Ενισχυτής Pioneer VSX-529-K

καλησπερα
δηλαδη εγω πηρα ενα sub που θα παιζει μονο σε ταινιες?
ουτε σε ραδιο ουτε δορυφορικη?
ευχαριστω πολυ

Για να παίξει στο radio (το οποίο είναι stereo, άρα πιο sub?) πρέπει να διαλέξεις στον ενισχυτή σου κάτι σαν το Auto Surround mode. Παίξε λίγο με τα modes και θα βρεις αυτό που θέλεις. Για την δορυφορική, εξαρτάται τι ήχο στέλνει το κανάλι και εάν έχεις διαλέξει downmix στον δέκτη.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ενισχυτής Pioneer VSX-529-K

γεια σας παιδια.
εγω ακομα δεν βρηκα ακρη με το sub.
Ο δορυφορικος μου δεκτης vu+solo2 γραφει multichannel downmix ανοιχτο.δηλαδη πρεπει να το κλεισω??ΟΙ η διαφορα ανοιχτο με κλειστω?
Και απο κατω γραφει Συγχρονισμος ηχου MPEG και AC3 αναλογα το καναλι και το τι θα διαλεξω εγω.
Απο τον vsx 529
auto surround stream direct ειναι auto surround
ALC/ standard surround ειναι stereo ALC
Advanced Surround ειναι EXT stereo
Εχει καποιος τον ιδιο ενισχυτη η παρομοιο με τον δικο μου να μου πει τις σωστες ρυθμισεις ωστε να μην μου πεταει το sub σε αναμονη?
Παιδια σας ευχαριστω πολυ